Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Január 31. 14:45, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Ismét Djokovic kezében a trófea

Ismét Djokovic kezében a trófea

Novak Djokovic nyerte az ausztrál teniszbajnokságot. A korábban Roger Federert is legyőző szerbet Andy Murray sem tudta megállítani. Djokovic három szettben nyert, így ismét ünnepelhetett Melbourne-ben.

2008 után ismét Dovak Djokovic kezében az ausztrál trófea, a szerb úgy ért a csúcsra, hogy mindössze egy szettet vesztett a tornán.

Ellenfele, a skót Andy Murray történelmi tettre készült, 75 éve nem nyert brit teniszező Grand Slam-tornát, ám neki sem sikerült megtörni az átkot. Djokovic 4:4-nél elütésekkel elvette a skót adogatását, és megnyerte az első szettet.

A hibátlan alapvonaljátékot bemutató szerb a második játszmát 5-0-s meneteléssel kezdte, és hiába próbált meg felzárkózni Murray, 6:2-re ez a játszma is Djokovicsé lett. A zárófelvonásban a hátrányban lévő skót mindent megpróbált, folyamatosan támadta Djokovicsot, ám a szerbet ezen a napon nem lehetett legyőzni.

Az elfáradó és egyre többet hibázó Murray nem bírta a hajrát, és harmadik Grand Slam-döntőjét is elvesztette. Djokovic 6:3-ra nyert és két és félórás csatában lett tornagyőztes lett. A szerb második Grand Slam-sikerét könyvelhette el. (rá)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!