Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Október 29. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ismét félrelépett a fiatal szívtipró

Ismét félrelépett a fiatal szívtipró

Justin Timberlake-nek valahogy nem megy a monogámia Jessica Biel mellett, ugyanis már sokadszorra csalta meg - méghozzá egy álomnővel.

Már három és fél éve tart Justin Timberlake és Jessica Biel románca. Ami érthető, hiszen két szemrevaló emberi példányról van szó, és ebből kifolyólag ragaszkodnak egymáshoz. Viszont abból a szempontból furcsa a kitartásuk, hogy nem igazán erős az érzelmi kötelék köztük, amire tökéletes példa, hogy Justin múlt hónap végén összemelegedett egy másik nővel. Méghozzá Olivia Munn-nal, aki nemcsak modell és színésznő, de a legdögösebb újságírónő is. A páros egy rendezvényen ismerkedett meg, és JT azonnal mély benyomást szeretett volna rá gyakorolni, mindenféle módon. Olivia azonban nem akart belerondítani egy kapcsolatba, így az énekes azt hazudta, hogy Jessica már a múlté, és ismét szabad prédának számít.

Munn pedig élt az alkalommal és levadászta a tejfelesszájú playboyt. Bár nagyon nehéz dolga nem volt, mert amikor másnap felhívta a hotelszobájába, Justin rekordidőn belül ott termett. Majd két nappalon és éjszakán keresztül ki sem mozdultak. Azt nem tudni, hogy sakkoztak, vagy Született feleségek maratont tartottak, ám a szálloda alkalmazottjai szerint nagyon jól érezték magukat. Legalábbis a kiszűrődő hangok alapján erre következtetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.