Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2010. Május 03. 07:50, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ismét lesz munkahelymegőrzési támogatás

Ismét lesz munkahelymegőrzési támogatás

A győri önkormányzat idén ismét támogatja a gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került mikro- és kisvállalkozásokat. Tavaly 150 millió forintos támogatásból 400 m

Simon Róbert Balázs pénzügyekért felelős alpolgármester lapunknak elmondta, hogy a pályázatra május 10-től május 14-ig lehet jelentkezni. A formai és tartalmi követelményeknek mindenben megfelelő pályázatok a beérkezés sorrendjében részesülnek támogatásban. Hiánypótlásra nincs lehetőség. A formai és tartalmi elbírálás 15 munkanapon belül megtörténik. A megfelelőnek ítélt pályázatok a beérkezés sorrendjében automatikusan támogatást kapnak, de a végső döntést a közgyűlés hozza meg, legkésőbb június 24-ig.

A támogatásra azok a mikro- és kisvállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább két lezárt üzleti évvel rendelkeznek, székhelyük legalább egy éve Győrben vagy az Európai Gazdasági Térség területén van, rendelkeznek győri telephellyel vagy fiókteleppel, továbbá helyi iparűzési adót fizettek 2009-ben és a támogatási szerződés megkötésének évében. A pályázónak nem lehet tartozása, s vállalnia kell, hogy egy éven belül nem csökkenti munkatársainak számát. A pályázat kizárólag a www.gyor.hu, a www.gyoriipartestulet.hu és a www.gymskik.hu oldalakon található formanyomtatványon nyújtható be a Polgármesteri Hivatal, Városház tér 1., 1. emelet 50. számú irodájában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.