Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Február 21. 07:05, péntek | Belföld

Ismételten jön a szeles idő, reggelente fagyhat is, tavaszias meleggel

Ismételten jön a szeles idő, reggelente fagyhat is, tavaszias meleggel

Búcsút inthetünk a zavartalan napsütésnek: a következő napok időjárását a szél és az esőfelhők határozzák meg - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Péntek: Napközben átmenetileg megnövekszik, majd gyorsan csökken a felhőzet. A felhősávból elszórtan - főleg északon - alakul ki záporeső. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. 9-10 fok körül alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Szombat: Többórás napsütés, gyengén felhős idő várható. Csapadék nem alakul ki. A délnyugati szél megélénkül. Reggel gyengén fagyhat, délutánra 10 fok köré melegszik a levegő.

Vasárnap: Erősen felhős időre számíthatunk. Északkeleten, északon szórványosan, máshol csak néhol fordul elő eső, zápor. Estig a délnyugati, estétől az északnyugati szél erősödik meg. 11 és 16 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Hétfő: Hajnalban még előfordul záporeső, majd a nagy területen viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. 9 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk. Erős hidegfronti hatás érvényesül majd.

Kedd: Változóan, gyakran erősen felhős idő valószínű, de eső még nem alakul ki. A délnyugati szél megerősödik, mely ismét több fokkal melegebb levegőt hoz hazánk térségébe: délután 15-17 fok is lehet.

Forrás: origo.hu

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Címkék: időjárás, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.