Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2018. Április 06. 07:35, péntek | Bulvár

Iszonyatos balszerencse az Áll az alkuban- Gundel Takács Gábor is csak csóválta a fejét

Iszonyatos balszerencse az Áll az alkuban- Gundel Takács Gábor is csak csóválta a fejét

Dóri nagyon balszerencsés volt az április 5-én képernyőre kerülő adásban.

Mint korábban írtuk, Czeglédi Dóra játéka először a március 19-i adásnapon került képernyőre: a dekoratív lány eleinte rossz érzékkel nyitogatta a táskákat, majd szerencsésebben mondta be a számokat, végül a kétmilliós ajánlatot elfogadta. A 23-as is előkerült, a C és a D között hezitált, végül az újrajátszás jutott neki, aminek láthatóan nagyon örült. Rövidre rá kiderült, hogy a másik fémtáskában a duplázás lapult, azaz 4 millióval mehetett volna haza.

A lány tehát játékban maradt, és jó pár nappal később újra kiülhetett – ez történt a mai adásban, április 5-én. Ebben a vetélkedőben nemigen számít a tudás, olvasottság (csak egy kvízkérdés van, az is igen egyszerű), az egész a szerencséről, esetleg a jó megérzésekről szól, illetve arról, ki mennyire kockázatkedvelő, ki hogyan bírja a stresszt, mennyire vakmerő, vagy épp mennyire van rászorulva a pénzre. Ennek fényében nem lehet hibáztatni a Dórika néven játszó lányt: egyszerűen pokoli pechje volt.

Az utolsó hat táska legnagyobbja is csak 100 ezret rejtett, Gundel Takács Gábor fejcsóválva közölte is, hogy nem emlékszik ilyen negatív szériára, pedig levezetett rengeteg adást. Ekkor jött egy 50 ezres ajánlat, ami a múltkori kétmillió mellett gyötrelmesen alacsony volt, így nem is fogadta el.

A végjáték

Dóri lemondóan arról beszélt, hogy a pénz jön és megy, és nagy nyereményt ugyan nem kap, de barátokat gyűjtött a műsorban. A következő, 75 ezres, majd 70 ezres ajánlat sem volt elfogadható, közben jöttek a „sok pénzes ember boldogtalan"-szerű vigaszok a játékostársaktól. Végül kiderült, hogy a 100 ezres táska volt nála - ami nem rossz pénz, ha kaparós sorsjegyen nyeri, vagy az utcán találja az ember, amint fújja a tavaszi szél.

„Kaptam egy lehetőséget, és ahelyett, hogy értékeltem volna, a szívem után mentem... Önző vagy mohó voltam... Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt ez a pár hónap. Tanultam belőle... minden okkal történik." – könyvelte el az estét könnyes szemmel.

Jött a 23-as táska, ekkor Dóri elmondta, hogy leginkább az újrajátszástól tart. Ez most elkerülte, duplázott, így 200 ezerrel ment haza, ami tizede a múltkor megnyert, majd elhagyott kétmilliónak.

Képek: Czeglédi Dóra / instagram- TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.