Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2010. Július 01. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Iszonyatosan néz ki Kylie

Iszonyatosan néz ki Kylie

Az általában mindig csodás külsővel megjelenő Kylie Minogue borzasztó átalakuláson ment keresztül, és egy kitetovált, lerobbant utcalány lett belőle.

Alig két nappal azután, hogy lélegzetelállító és rendhagyó produkciót adott elő Kylie Minogue, Madonna után szabadon átalakította imázsát. Azonban a Pop Nagyasszonyával ellentétben, az ausztrál minibombázó új külseje nem éppen lett telitalálat. Kylie ugyanis tetoválásokat kapott a karjára, a hátára, és a mellei fölé, valamint olyan ruhákat, amiket jó ízlésű ember nem húzna magára. Emellett a környezet lehúzó ereje is érvényesült, mivel valahogy az arca is hozzáromlott az öltözékéhez. Sőt, még egy kis fölösleg is látható a hasán, amire az elmúlt húsz évben nem volt példa.

Aggódni persze nagyon nem kell a rajongóinak, mert az új design nem lesz tartós, mindössze a filmes karrierjének tizennegyedik filmszerepe miatt kellett tőle szokatlan megjelenést magáévá tennie. Az viszont már más kérdés, hogy ez mennyire jó reklám hamarosan megjelenő albumának, ami az Aphrodite címet viseli. Mert jelenleg mindennek kinéz, csak a szerelem és a szépség istennőjének nem.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!

2020. Szeptember 25. 15:03, péntek | Bulvár

Újra toplistás J.K. Rowling

A brit eladási toplisták élén debütált J. K. Rowling, Robert Galbraith írói álnéven írt Troubled Blood című új krimije.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Balássy Betty és Varga Feri - VIDEÓ

A rendhagyó műsor a Tisza-tóról! Nagy Anett és Szebeni István Balássy Betty-t és Varga Ferit a közös sportolási szokásaikról kérdezték. Figyelem a műsor poénokat tartalmaz!