Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Július 01. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Iszonyatosan néz ki Kylie

Iszonyatosan néz ki Kylie

Az általában mindig csodás külsővel megjelenő Kylie Minogue borzasztó átalakuláson ment keresztül, és egy kitetovált, lerobbant utcalány lett belőle.

Alig két nappal azután, hogy lélegzetelállító és rendhagyó produkciót adott elő Kylie Minogue, Madonna után szabadon átalakította imázsát. Azonban a Pop Nagyasszonyával ellentétben, az ausztrál minibombázó új külseje nem éppen lett telitalálat. Kylie ugyanis tetoválásokat kapott a karjára, a hátára, és a mellei fölé, valamint olyan ruhákat, amiket jó ízlésű ember nem húzna magára. Emellett a környezet lehúzó ereje is érvényesült, mivel valahogy az arca is hozzáromlott az öltözékéhez. Sőt, még egy kis fölösleg is látható a hasán, amire az elmúlt húsz évben nem volt példa.

Aggódni persze nagyon nem kell a rajongóinak, mert az új design nem lesz tartós, mindössze a filmes karrierjének tizennegyedik filmszerepe miatt kellett tőle szokatlan megjelenést magáévá tennie. Az viszont már más kérdés, hogy ez mennyire jó reklám hamarosan megjelenő albumának, ami az Aphrodite címet viseli. Mert jelenleg mindennek kinéz, csak a szerelem és a szépség istennőjének nem.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.