Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2010. Július 17. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Iszonyatosat villantott a teniszcsillag

Iszonyatosat villantott a teniszcsillag

Új értelmet adott a plasztikmell kifejezésnek Venus Williams, amikor kibuggyant a felsője alól leragasztott keble.

A teniszező nők rengeteg apró praktikával rendelkeznek, amiknek hála elkerülhetik, hogy falatnyi ruháikból kiessenek játék közben a melleik. Venus Williams az egyik trükkjét átemelte az életbe is, bár kevés sikerrel. A harmincéves, többszörös Gran Slam győztes nővére, Serena buliján jelent meg egy elég bátor, mélyen kivágott ruhában, amit tapadókorongokkal rögzített a melleihez. Viszont ez egyik kis kellék nem funkcionált éppen tökéletesen, és a felső lefittyent róla... Ettől pedig még az is kevésbé lett volna kínosabb, ha hagyja, hogy a saját, fedetlen keblei villanjanak ki a rucija alól.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!