Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 18. 15:00, szombat | PR
Forrás: InfoGyőr

Itt van a farsangi szezon! Készíttese báli sminkjét nálam, garantáltan Ön lesz a legtündöklőbb a bálban!

Itt van a farsangi szezon! Készíttese báli sminkjét nálam, garantáltan Ön lesz a legtündöklőbb a bálban!

Hölgyeim! Szépülni szeretnének? Kellő szaktudás és professzionális termékek mellett? Akkor Önöknek a Hello Kathy Szépségszalonban a helyük!

Na jó, ilyet bárki tud. Szaktudás? Szinte minden szalonban adott. De miben nyújt mást a Kathy?Ami bőr, haj és körömápolással kapcsolatos, itt van. Nem rossz, éppen azon gondolkoztam, hogy megspórolok egy csomó energiát, benzint, időt. A szalon szépséges, kellemes élményt nyújt. A tulajdonossal, aki egyben a szalon mesterkozmetikusa is, Dr. Pécsiné Poszpichál Katalinnal beszélgettünk:

Milyen feladatokat látsz el a szalonban?

Szalonomban én végzem a kozmetikai kezeléseket. Szakmai profilom alapját, a világszerte legnagyobb értéket képviselő klasszikus, kézi kozmetika képezi. A hagyományos kezelések mellett, egyénre szabott exclusive kezelések teszik teljessé palettámat. Munkámat nagyrészt a professzionális francia MATIS termékek segítségével végzem. Aktívan veszek részt a jövő kozmetikus generációjának képzésében, OKJ-s oktatás keretein belül. Szalonomban két fodrász kolléganőm dolgozik. Ők nagyszerű női, férfi és gyermek frizurákat valósítanak meg. Manikűrös-műkörömépítő kolléganőm munkája teszi teljessé szalonom tevékenységi körét.

A fő profilod az arcápolás?

Az arc is a lélek tükre. Ápolása, szépítése minden kozmetika, így szalonom is főprofilja kell hogy legyen. Szakmai konferenciákon, továbbképzéseken rendszeresen résztveszek. Új anyagokat, kezelési módszereket vendégeim részére naprakészen alkalmazok.

Milyen kezeléseket végzel? Most -ebben az őszi- téli időszakban milyen kezelést javasolsz?

Ősszel és télen is nagyon fontos az arc rendszeres tisztítása, azaz a nagykezelés alkalmazása. Nélkülözhetetlen a bőr ápoló, tápláló kezelése a kiskezelés. Kifejezetten csak ebben az időszakban végezhető a bőr kozmetikai hámlasztása, amit kúra szerűen alkalmazunk. Tevékenységi körömből kiemelem és ebben az időszakban szezonálisan ajánlom:
- a corrective kezelést (speciális ránctalanító kezelés)
-a KAVIÁR kezelést
-az UNIQ KIT kezelést.
Hatóanyag bevitelre iontoforézis és ultrahang készülékeket használok.
Szalonomban garantáltan steril patronos és konzerves gyantás szőrtelenítő módszerek széles spektrumát alkalmazom. Sok örömet szerzek vendégeimnek nappali, alkalmi és menyasszonyi sminkjeimmel. Tartós tincses műszempilla ragasztással is foglalkozom.

A kozmetikán belül van valami különlegesség? Egy olyan kezelés, ami még nem olyan ismert, elterjedt a hölgyek körében, de nagyon hatásos és látványos eredményekre képes?

A szájkörüli ráncok megszűntetésére a hyaluron a leghatékonyabb anyag. Szalonomban plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül, High Care hidegfényű lámpa segítségével juttatjuk be ezt az a anyagot a kötőszövet rostjai közé. A kezelést kúraszerűen 6 alkalommal alkalmazzuk. Segítségével a száj dekoratívan feltöltődik és eltűnnek a száj körüli felületi ráncok.

Szerintem most minden egyes női olvasó figyelmét sikerült felkelteni, de jön az a bizonyos kérdés, ami mindenkinek eszébe jut: fájdalmas az eljárás? Mégis hogyan kell ezt a "műveletet" elképzelni?

Nem, ez abszolút fájdalommentes. Leradírozzuk a száj elhalt hámsejtjét, persze nagyon óvatosan. A hyaluron ampullát, ami zselébe ágyazott anyag vastagon felvisszük a felső és alsó ajkakra. A hidegfényű lámpa segítségével kb. 1 perc alatt érünk körbe a szájon. Ezt egy kezelés alkalmával ötször megismételjük. Az érzés, maga egy kicsit a lüktetéshez hasonlíthat, de fájdalom nélküli. Hetente kell jönni a kezelésre. Kezdetben jobb, ha hetente kétszer pl.: hétfőn és pénteken végezzük a keztelést, de a következő héten már elég ha csak egyszer.

Mennyire tartós ez a hatás? Mikor van szükség a közetkező kúrára?

Miután a kúrát elvégeztük, elég ha egy darabig havonta egy alkalommal egy emlékeztető kezelést végeznünk. Egyéntől függ, hogy meddig tudjuk a havi egyszeri fenntartó kezeléssel ezt az állapotot fenntartani, de fél évig biztos nincs szükség újabb kúrára.

Köszönöm, Katalin. Engem érdekel, ha kipróbálom, ígérem, megírom a tapasztalataimat. Szóval szépülni ezután a Hello Kathy Szépségszalonba járok, a Batthyányi tér 4-be. Jöjjön el Ön is, és ha úgy akarja, legyenek varázslatos ajkai ! Sőt, uraim! Lepjék meg párjukat valami széppel, szépséggel! Katalin segíteni fog Önöknek, hogy a karácsonyfa alá akár szebb ajkakat kapjanak ajándékba a hölgyek!

Előzetes bejelentkezés, akár telefonon is: +36-20/965-6697

KD

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.