Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 24. 18:30, csütörtök | PR
Forrás: Openhouse

Itt vannak az oroszok! Lépéselőnyben az Openhouse

Itt vannak  az oroszok! Lépéselőnyben az Openhouse

Az utóbbi időszakban jelentősen megnőtt az orosz érdeklődés az európai, azon belül is elsősorban az uniós tagállamokban található ingatlanok iránt.

Az orosz befektetők főként a lakáspiacon jelennek meg és jellemzően felső- vagy a luxuskategóriába tartozó ingatlanokat vásárolnak. Jó hír a hazai ingatlantulajdonosoknak, hogy az utóbbi időben jelentősen megnőtt a jómódú orosz befektetők érdeklődése a magyarországi ingatlanok iránt, hiszen az Európai Unión belül még mindig nálunk a legolcsóbbak a felsőkategóriás ingatlanok. Ár–érték arányban tehát a topon vagyunk a külföldi érdeklődés szempontjából.

Már a rendszerváltozás óta létező jelenség, hogy az orosz milliárdosok előszeretettel vásárolnak európai ingatlanokat. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egy tavalyi közleményében ismertette, hogy a Magyarországon ingatlant vásárló, nem uniós tagállamból származó külföldiek közül az oroszok vannak a legtöbben. Dobogós helyen végeztek ebből a szempontból még az ukránok és a kínaiak.

Ezen tények ismeretében az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat újabb innovatív fejlesztést eszközölt annak érdekében, hogy ügyfeleit minél teljesebb körűen kiszolgálja. Az ingatlanközvetítő hálózatok honlapjai közt kuriózum, hogy a www.oh.hu – n már orosz nyelven is elérhetővé vált a cég 25 irodájának teljes, közel tízezer darabból álló ingatlan-portfóliója – mondta el Molnár Szabolcs tulajdonos.

A stratégiailag és az ügyfél-elégedettség szempontjából fontos fejlesztést majd’ fél éves munka előzte meg. A webes fejlesztések mellett az Openhouse a fordításban is a profizmusra törekedett, így felkérték a szentpétervári születésű, jelenleg Budapesten élő Olga Rozhkovát, aki 2005-ben végzett a Szentpétervári Polytechnikai Egyetemen.

Az Openhouse tehát már felkészülten várja az orosz ingatlanvásárlókat, akik az elmúlt időszakban a nyugat-magyarországi régióban, már több tucat ingatlant vettek. Az Openhouse adatbázisban jelenleg is több orosz regisztrált kereső ügyfelet tárolnak, akik mind arra várnak, hogy hazánkban leljenek rá a számukra legmegfelelőbb lakásra, házra - mondta el Molnár Szabolcs a hálózat tulajdonosa. Ezzel az orosz nyelvű fejlesztéssel a cég ismét iránymutató innovációt hajtott végre a magyar ingatlanközvetítő hálózatok körében, amellyel pillanatnyilag lépéselőnyben van a konkurensekhez képest.

Címkék: Openhouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.