Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Február 27. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: HírTV

Itt az új extrém sláger – van, aki felháborítónak találta

Itt az új extrém sláger – van, aki felháborítónak találta

Nagy sláger lett az anyatejből készült fagyi az egyik londoni étteremben, az első főzet néhány nap alatt elfogyott belőle - közölték pénteken. A Baby Gaga névre hallgató édességhez tizenöt nő szállította az alapanyagot, őket egy onl


Az egyik anyatejdonor, a 35 éves Victoria Hiley azt mondta, ha a felnőttek is rájönnek, hogy milyen finom az anyatej, a kezdő anyák is sokkal pozitívabban állnának hozzá a szoptatáshoz. A leszállított anyatejet egyébként pasztörizálták, mielőtt citrommal és vaníliával ízesítették volna. Hiley tizenöt fontot (4820 forintot) kapott tíz uncia (kb. három deciliter) anyatejért. Magyarországon az anyatejgyűjtő állomásokon 1800 forintot fizetnek - egy literért.

Victoria Hiley a BBC-nek válaszolva azt mondta, nem érti mi a baj azzal, ha saját forrásait egy kis extra kereset megszerzésére használja. Az Icecreamists alapítója és tulajdonosa, Matt O'Connor azt nem érti, az emberek miért viszolyognának az anyatejes fagyijától. „Ha a kisbabáknak ízlik, nekünk is elég jónak kell lennie” - mondta. A tulajdonos szerint néhányan felháborodtak ugyan, de „ha belegondolunk, a termék teljesen természetes és minden káros anyagtól mentes”. A fagyizó szóvivője kijelentette, a sikerek ellenére sem tervezik, hogy a Baby Gagát a jelenleginél szélesebb körben forgalmazzák majd. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.