Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2013. December 05. 15:31, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Ittas vezető hajtott az árkodba, ez lett az eredménye

Ittas vezető hajtott az árkodba, ez lett az eredménye

A férfi ittasan vezetett, járművével árokba hajtott. A sofőr annyira igyekezett az útra visszatérni, hogy a járműve alatt az avar kigyulladt, majd a gépkocsi is teljesen kiégett.

Saját autójával közlekedett a férfi Kimle belterületén 2013. december 3-án este a szántóföld melletti földúton. A sofőr tolatni kezdett, amelynek következtében az út menti árokba hajtott. Az 54 éves férfi többször próbált járművével visszatérni az útra sikertelenül, amikor észrevette, hogy az autó alatt az avar kigyulladt. A férfi igyekezett eloltani a tüzet, azonban a gépjármű teljesen kiégett. A lángokat végül a tűzoltók fékezték meg.

A helyszínre érkező rendőrök a sofőrt igazoltatni nem tudták, mivel a járműben a férfi és az autó okmányai is elégtek. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit az intézkedők további mintavételre előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a gépkocsivezető ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét