Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 13. 13:56, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ittasan kergette késsel családját

Ittasan kergette késsel családját

Rendőrök fékezték meg, majd szállították kórházba azt a férfit, aki ittasan, késsel fenyegetőzve kergette családtagjait saját házukban Csákánydoroszlón.

A Vas megyei településről kedden éjszaka kértek segítséget a körmendi rendőrkapitányságtól, mert egy családfő ittasan késsel kergette családját.

A kiérkező járőrök biztonságba helyezték a feleséget, a két fiatalkorú gyereket és kiskorú testvérüket, majd intézkedni próbáltak a férfival szemben, akinél még ekkor is ott volt a fenyegetőzéshez használt, 30 centis pengehosszúságú konyhakés.

A zavart férfit csak határozott fellépéssel lehetett szándékától eltántorítani, végül állapota miatt a mentők kórházba szállították.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.