Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Május 03. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Izmosodik a szexi magyar fiúcsapat

Izmosodik a szexi magyar fiúcsapat

Dagadó izmokra vágynak az Apolló 23 zenekar tagjai. A fiúk ezért mindent meg is tesznek, a város egyik legfelkapottabb fitnesztermében izzadnak hetente többször is.

A jó énekhang nem minden, vonzó külső külső is kell a sikerhez - jól tudják ezt az Apolló 23 zenekar tagjai, akik időt és energiát nem sajnálva fáradoznak azon, hogy a külsejüket tökéletesítsék. Nem csoda, hogy fellépéseiken sikítozó lányok tömegei vesznek részt...

Így nincs is mit csodálkozni azon, hogy az Apollós fiúkat hetente többször is lehet látni a budai your body your brand nevű, Magyarországon egyedülálló fitneszteremben, ahol egy egészen különleges módszerrel edzik a vendégeket, így a jóképű énekeseket is. A tulajdonos, Németh Dóri egykori fitneszversenyző elmondta: az új edzésmódszer lényege, hogy a teremben csak a személyi edző és a vendég tartózkodnak, vagyis csak rá figyelnek, és speciális étrenddel, edzéstervvel garantálható, hogy bárki teste lehet pár hét alatt gyönyörűen kidolgozott...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.