Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Október 06. 12:37, szombat | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Új Telenor üzlet a Baross úton

Új Telenor üzlet a Baross úton

Központban az ügyfél. Ezzel a mottóval invitálja a Telenor régi és új ügyfeleit, az ország egyik legszebb bemutatótermébe. Újdonságok padlótól plafonig.

Többek között illatmarketinggel, élő termékfalakkal, erdőbarát megoldásokkal mutatkozott be tegnap Győrben a Telenor. A Baross úti üzletben testet öltött a mobilcég minden fejlesztése, kezdve az újgenerációs mobilhálózattal, folytatva a Deezerrel elérhető 18 millió zeneszámmal, teljesen átalakított üzlethálózattal, vásárlóbarát kiszolgálással.

Virtuális séta

Nincs is szinte olyan ember, aki ne vásárolt volna életében mobiltelefont, aki ne kötött volna szerződést valamelyik mobiltársasággal. Fejes Zoltán, a Telenor lakossági értékesítési igazgatója a tegnapi győri megnyitón mindenekelőtt az ügyfélközpontú üzletkialakítást emelte ki, ahol az értékesítők az üzlettérben elhelyezett pultoknál állva, az ügyféllel teljes együttműködésben dolgozhatnak. Szakítottak a bürokratikus alá-fölé rendeltségi viszonyt sugalló "te állsz és ülök" koncepcióval. Ráadásul a termékeket sem raktárban, hanem az ügyféltérben tárolják, így vásárláskor nem hagynak magára senkit.
Fokozódó ügyfélélmény
A kipróbálható készülék nem újdonság, az viszont igen, hogy nagy érintőképernyőn összehasonlíthatjuk a termékfalról leemelt készülékeket. Sokak örömére, az aktuális ár is fellelhető közvetlenül a készülék mellett.
Míg várakozunk, küldhetünk magunknak sms-ben egy kávét. Ilyet sem lehet sok helyen látni.
A gyereksarok biztosan nagy kedvenc lesz, még a tinik körében is. Nem csak mesét lehet nézni kényelmes babzsák fotelekből, hanem akár Xbox Kinecttel játszva is elüthetik az időt.
Környezetbarát megoldások a kirakatban és az ügyféltérben. Központilag frissülő érintőképernyők, elektronikus poszterek és digitális árcímkék váltották fel a hagyományos papíralapú brosúrákat, kommunikációs felületeket. A Telenor azt várja ettől a beruházástól, hogy a nyomdaipari költségek csökkenése mellett, a kiszállítással járó károsanyag-kibocsátásuk is csökken.
A Telenor új, győri bemutatóterme a
Baross Gábor u. 11-13. száma alatt várja az ügyfeleket.
Fotó: Nagy Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből