Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Június 02. 17:40, szombat | Helyi
Forrás: Revita TV

Újabb áruház, újabb forgalmi fejlesztés

Újabb áruház, újabb forgalmi fejlesztés

Elindultak a német lánc, a Lidl negyedik üzletének építési munkálatai Marcalvárosban, a Mécs László utcában.

Mint a város többi területén zajló hasonló beruházások esetében, úgy itt is forgalomtechnikai korszerűsítéshez kötötte az önkormányzat az engedélyezést..

Már itt vannak a munkagépek és az alapanyagok a Mécs László utcában, itt fog ugyanis felépülni a német lánc, a Lidl negyedik üzlete. Ez a beruházás, a többi Győrben zajló, hasonló fejlesztéssel egyetemben csak úgy kapott zöld jelzést, hogy a cég vállalta a területen a forgalomtechnikai korszerűsítést. Bár még csak a kerítésen belül kezdték meg az építkezést, hamarosan a közterületen is elindulhatnak a munkálatok.

Az új üzlet a marcalvárosi autóbusz csomópont szomszédságában nő majd ki a földből, de ami ennél is érdekesebb, hogy a bolttól néhány méterre a két rivális, a Spar és a Tesco is várja vásárlóit. Mindenesetre a környéken lakó győriek mindenképpen jól járnak a fejlesztéssel, hiszen egyszer lesz egy új, átlátható csomópontjuk, a multik pedig az alacsony árakkal versenyezhetnek a kegyeikért.

Címkék: Győrben, lidl

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.