Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2012. Május 13. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Újabb sztárpár a láthatáron?

Újabb sztárpár a láthatáron?

Anna Kendrick egyáltalán nem találta nehéznek a gyengédséget kollégájával, Jake Gyllenhaallal az End of Watch című filmben - azután sem, hogy a kamerák leálltak.

Az Alkonyat és az Egek ura sztárja bevallotta, ő és Gyllenhaal a közelgő rendőrségi dráma forgatási napjai után többször elfelejtették maguk mögött hagyni karaktereiket.

"Kicsi kamerákkal, kevés világítással és kis stábbal forgattuk a filmet. Sok benne az improvizáció, éppen ezért nagyon hangulatos volt. Sokáig forgattunk, ezért nem nagyon tudtunk kibújni a karaktereinkből. Sokszor előfordult, hogy Jake és én még mindig fogtuk egymás kezét, és sokára jöttünk rá, hogy aznapra már befejeződött a munka."

Kendrick és Gyllenhaal több romantikus jelenetben játszott együtt, és egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat. Lehet, hogy több lesz ez egy egyszerű munkakapcsolatból?

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 09:55, kedd | Bulvár

Kudlik Júlia és Kissné Akli Mária kapta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság díját

A legendás műsorvezető, Kudlik Júlia, valamint az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélye, Kissné Akli Mária részesült Goldmark Péter Károly életműdíjban.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.