Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2012. Május 13. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / One Média

Újabb sztárpár a láthatáron?

Újabb sztárpár a láthatáron?

Anna Kendrick egyáltalán nem találta nehéznek a gyengédséget kollégájával, Jake Gyllenhaallal az End of Watch című filmben - azután sem, hogy a kamerák leálltak.

Az Alkonyat és az Egek ura sztárja bevallotta, ő és Gyllenhaal a közelgő rendőrségi dráma forgatási napjai után többször elfelejtették maguk mögött hagyni karaktereiket.

"Kicsi kamerákkal, kevés világítással és kis stábbal forgattuk a filmet. Sok benne az improvizáció, éppen ezért nagyon hangulatos volt. Sokáig forgattunk, ezért nem nagyon tudtunk kibújni a karaktereinkből. Sokszor előfordult, hogy Jake és én még mindig fogtuk egymás kezét, és sokára jöttünk rá, hogy aznapra már befejeződött a munka."

Kendrick és Gyllenhaal több romantikus jelenetben játszott együtt, és egyáltalán nem érezték kellemetlenül magukat. Lehet, hogy több lesz ez egy egyszerű munkakapcsolatból?

One Média / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.