Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2012. Február 13. 08:03, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Jacko gurujától kér segítséget Demi Moore

Jacko gurujától kér segítséget Demi Moore

Demi Moore az elvonókúra mellett sem tett le az alternatív gyógymódokról: a sokat támadott indiai guruval, Deepak Choprával konzultál.

Noha állítólag beadta a derekát, és elvonókúrára ment, Demi Moore nem fordított hátat az alternatív gyógymódoknak sem. A hozzá közel állók szerint a színésznő - valószínűleg orvosai legnagyobb felháborodására - rendszeresen konzultál a világhírű indiai tanítómesterrel, Deepak Choprával, aki elmondása szerint már 15 éve tanítja őt "egészségesen és hosszabb ideig élni".

A rengeteg könyv szerzőjeként is ismert Chopra a sztárok kedvenc spirituális tanácsadója: kliensei közé tartozott például húsz éven át Michael Jackson is. Az orvosok és a tudósok részéről gyakran támadott guru azonban tagadja, hogy direkt keresné a hírességek társaságát. "A celebek is eljönnek hozzám, miután elolvasták a könyveimet, de a tanítványaimnak kevesebb mint egy százaléka érkezik Hollywoodból - mondta el Chopra. - 99 százalékban átlagembereket tanítok."

Címkék: demi moore

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.