Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 13. 08:03, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Jacko gurujától kér segítséget Demi Moore

Jacko gurujától kér segítséget Demi Moore

Demi Moore az elvonókúra mellett sem tett le az alternatív gyógymódokról: a sokat támadott indiai guruval, Deepak Choprával konzultál.

Noha állítólag beadta a derekát, és elvonókúrára ment, Demi Moore nem fordított hátat az alternatív gyógymódoknak sem. A hozzá közel állók szerint a színésznő - valószínűleg orvosai legnagyobb felháborodására - rendszeresen konzultál a világhírű indiai tanítómesterrel, Deepak Choprával, aki elmondása szerint már 15 éve tanítja őt "egészségesen és hosszabb ideig élni".

A rengeteg könyv szerzőjeként is ismert Chopra a sztárok kedvenc spirituális tanácsadója: kliensei közé tartozott például húsz éven át Michael Jackson is. Az orvosok és a tudósok részéről gyakran támadott guru azonban tagadja, hogy direkt keresné a hírességek társaságát. "A celebek is eljönnek hozzám, miután elolvasták a könyveimet, de a tanítványaimnak kevesebb mint egy százaléka érkezik Hollywoodból - mondta el Chopra. - 99 százalékban átlagembereket tanítok."

Címkék: demi moore

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára