Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Május 05. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Jáksó László megnősül?

Jáksó László megnősül?

Jáksó László az egyik olyan magyar híresség, akit sokan piszkáltak magánélete, azaz nem létező szerelmi élete miatt. Egy éve azonban kiderült, a Heti hetes sztárjának barátnője van, aki ha minden jól megy, hamarosan a felesége lesz.

Azt, hogy ki ez a lány, akit László még feleségül is venne, most sem sikerült megtudni, a híresség óvja magánéletét. Ahogy ő fogalmaz, nem magát védi, hanem a szeretteit, ez esetben a barátnőjét, aki civil.
Jáksó a Best magazinnak azonban elárulta, nem csupán a házasság gondolata nem áll tőle távol, hanem az sem, hogy közös gyerekük szülessen.

A híresség azt azonban leszögezte, ha ő megnősül, az biztosan nem sajtónyilvánosság előtt történik majd. Jáksó elárulta, a hideg futkos a hátán a bulvárlapokban megjelenő celebesküvő-képeket nézve. Ő úgy gondolja, nevetséges, amikor azt állítják, hogy titokban akarták tartani egybekelésüket, csak a sajtó kiszagolta. Jáksó szerint nem nagy ügy az ilyet eltitkolni, ő például azt állítja, biztosan úgy veszi feleségül kedvesét, hogy csak a rokonok és barátok lesznek ott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.