Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Május 02. 14:35, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

James fájós könyökkel is tarthatatlan

James fájós könyökkel is tarthatatlan

A Cleveland Cavaliers hazai pályán 101–93-ra legyőzte a Boston Celticst az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság rájátszásának főcsoport-elődöntőjében, tehát az alapszakaszgyőztes Cavs szerzett előnyt először a párharcban.
NBA

A mérkőzés közel sem volt sétagalopp a Lovagok számára, a nagyszünetben tizenegy ponttal, 54-43-ra vezetett a vendég Celtics. A harmadik negyedben azonban a LeBron James, Shaquille O'Neal és Mo Williams hármasfogat vezette hazaiak fordítottak, majd a hajrában még növelni is tudták előnyüket.


A mérkőzés legeredményesebb játékosa „természetesen" James volt 35 ponttal, a húszpontos Williams mellett azonban a kezdők közül O'Neal (11 pont, 4 lepattanó) és Antawn Jamison (7 pont, 9 lepattanó) is jól dolgozott, míg a cserepadról J. J. Hickson emelhető ki 12 perc alatt dobott 11 pontjával.

James egyébként fájós könyökkel, fáslival a karján lépett pályára. „Kicsit talán túl sokat is gondoltam rá. Ez volt az első olyan igazi sérülés, amellyel valóban pályára kellett lépnem" - mondta utólag a Cleveland ásza.

A Boston legjobbja Rajon Rondo volt 27 ponttal és 12 assziszttal, a többieket azonban jól tartotta a Cavs: Kevin Garnett 18, Ray Allen 14, Paul Pierce 13 ponttal zárt.

A párharc következő összecsapását magyar idő szerint kedd hajnalban rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.