Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 31. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Janicsák Veca 100 nap alatt énekesnő lett

Janicsák Veca 100 nap alatt énekesnő lett

Hazánk egyik legszínvonalasabb tehetségkutató műsorának, az X-Faktornak az első szériája éppen száz napja ért véget. Janicsák Veca büszke arra, hogy egy nagyon jó csapat kovácsolódott össze, akikkel nem munka a fellépés, hanem szórak

Az RTL Klub berkeiben soha nem volt titok, hogy az első sikeres X-Faktor széria után szinte azonnal következik a második. A jelentkezések már elkezdődtek, és a NapiászOnline információi szerint áprilistól a válogatásokba is belecsapnak a műsor készítői. Most azonban érdemes egy kicsit még visszatekinteni, hiszen pontosan ma 100 napja, hogy véget ért az X-Faktor és megtudtuk, Vastag Csabában van a legtöbb különleges gén. Persze a győztes mellett nem szabad elfelejteni Takács Nikolast, Király L. Norbit, Janicsák Vecát és a többi döntőst sem, hiszen mindannyian rengeteget adtak kicsiny országunknak. Janicsák Veca szerint a műsor egy különösen jó csapatot hozott össze, akikkel nem munka a fellépés, hanem inkább szórakozás. „Máig felfoghatatlan a közönség szeretete, amelyből igyekszem minél többet visszaadni. Nagyon sokat járunk fellépni az első három helyezett fiúval, vagy veszünk részt a döntősökkel sportcsarnok gálákon. Nagyon jó csapat lettünk, figyelünk egymásra, szeretem a többieket, már nem verseny van, hanem közös munka.”

100 napja ért véget az X-Faktor

Bátran mondhatjuk, hogy az X-Faktor kapcsán hazánk egyik legszínvonalasabb és eddigi legsikeresebb tehetségkutató műsorát ismerhettük meg, ami a feltűnt énekesek és előadóművészek többsége számára meghozta a sikert.

Nincs ezzel másképp Janicsák Veca sem, aki a verseny óta már több ízben is bizonyította tehetségét, rátermettségét, hiszen elég csak megnézni fellépéseinek számát, vagy akár Facebook rajongói oldalát, ahol 135.000 felé tendál a rajongóinak száma. A verseny után fellépéseit összesen több mint száztízezer ember látta, az albuma a dupla platinalemezhez közelít, ami az elmúlt 9 hétből 7 alkalommal is vezette a MAHASZ lemezeladási listáját.

Természetesen a videó megosztó portálokat sem szabad kihagyni a sorból, hiszen több mint tízmillió alkalommal töltötték le Janicsák Veca eddigi előadásait, aki saját bevallása szerint is énekesnővé érett a műsor alatt. „Nagyon zsúfolt időszak volt, de a rengeteg munkáért, utazásért, fáradtságért kárpótol, amikor színpadra léphetek, és érzem azt a közös csodát, amelyet a közönséggel együtt átélhetünk.” – mondta a fiatal énekesnő, aki jelen pillanatban megfázással küzd, Facebook kiírása szerint a mostani hangja inkább hajaz Király L. Norbiéra, ennek ellenére reménykedik abban, hogy a hétvégén már újra a színpadon állhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.