Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2010. Január 13. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Január-február a bálok időszaka, s már Győrben is elindult a szezon

Január-február a bálok időszaka, s már Győrben is elindult a szezon

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretne elmenni ezekre az elegáns eseményekre, hiszen a ruha, az alkalmi smink és frizura ára összesen akár 50 ezer forint is lehet. Ehhez jön még a belé

A teltebbek számára továbbra is divat a két részes, strasszokkal díszített kollekció. rök szabály, hogy minden bálra új darabot kell vásárolni. rdemes jól körülnézni, hiszen tavaly óta sokat változott a trend.

Az esteken a hétköznapinál jóval erőteljesebb sminket viselnek a hölgyek, melyet a kozmetikusok átlagosan 3-5 ezer forintért készítenek el. Bátran használhatók a csillámporok, ám arra vigyázni kell, hogy ne essünk túlzásba. Kerülni kell például a túl harsány arcfestést.

A frizura kiválasztásánál fontos, hogy illeszkedjen a bálozó stílusához. Idén is divatos a csillogó konty, a rövid hajat pedig színes lakkal tehetjük alkalmivá. Győrben január 16-án, a médiabál a szezon egyik kiemelkedő eseménye. A lokálpatrióták február 13-án mulathatnak, míg a barokk bált február 21-én rendezik meg.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 24. 10:10, szerda | Helyi

Győri dékán, aki szerelemzenészként hódítja meg Amerikát

„Élénk és lenyűgöző technikai finomsággal játszotta magyar művekből álló gazdag, változatos, fantáziadús repertoárját” – így értékelte Christopher Daly, a philadelphiai Villanova Egyetem professzora Dr. Ruppert István játékát

2019. Július 24. 09:20, szerda | Helyi

Gyere Győrbe, a fröccs városába

Ingyenes fesztiválsétákkal várja a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata a győrieket és a városba látogató turistákat 2019.július 26 és 28. között a XV. Győri Rotary Fröccsnapokon is.

2019. Július 23. 15:23, kedd | Helyi

Szeretnél egy menő szakmát? - Ősztől tanulhatod!

Októbertől OKJ-s idegenvezető képzést indít a győri Széchenyi István Egyetem.

2019. Július 23. 13:14, kedd | Helyi

41 milliárd forintból bővül tovább az Audi Hungária győri gyára

Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben a járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét.