Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. December 19. 11:00, kedd | Bulvár

Januárban újra Válótársak

Januárban újra Válótársak

Új részekkel folytatódik az RTL Klub sorozata, a Válótársak.

Január 4-től a Válótársak harmadik évadában ismét nyomon követhetjük a három válófélben lévő főszereplő: Bálint (Stohl András), Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) magánéletének alakulását. A történet ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért, de természetesen a szálak tovább bonyolódnak - áll a csatorna közleményében.

Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Eközben Dávid új románca sem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Joci pedig szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül.

Forrás: origo.hu

Kép: Lengyel Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára