Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2018. November 19. 14:23, hétfő | Helyi

Járai Máté a legstílusosabb hazai sztár

Járai Máté a legstílusosabb hazai sztár

Az nlcafe.hu szerint, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész, a Győri Nemzeti Színház művésze az egyik legstílusosabb hazai sztár.

Amikor a stílus kerül szóba, azonnal röpködnek a nevek: Olivia Palermo, Alexa Chung, Kate Middleton, Emma Stone, a pasiknál meg Benedict Cumberbatch vagy Tom Hiddleston. De kik a legstílusosabb magyar sztárok?

Egyikük, a 200 első randi főszereplője, Járai Máté, aki a sorozatban Bencét alakítja, aki egy elég jó stílusú figura, de szerintem Máté a valóságban még Bencén is túltesz. Láthatóan élvezi az öltözködést, nem retten meg a feltűnőbb színektől és a bevállalósabb daraboktól sem. A hazai férfi öltözködéskultúra a nagy átlagot nézve véleményem szerint még mindig gyerekcipőben jár, ennek üde színfoltja (szó szerint) Máté. Komolyan, ha izgalmas magyar pasi street style-t szeretnétek látni, kezdjétek el követni őt!

A stílus nem csak a viselt ruhákon múlik, felvehetnék én olyan bodysuit-okat, mint Beyonce, mégsem válnék azonnal a világ legdögösebb dívájává, sőt valószínűleg nevetségesen festenék. Ehelyett tudom, mit szeretek (ezt tényleg), tudom, mi áll jól (az esetek többségében így van, de volt pár elég nagy mellényúlás is), és tudom, miben érzem magabiztosnak és vonzónak magam (na jó, ez nálam nem mindig a ruhán múlik…). Ha megvan az összhang, a személyiséged és a viselt ruhák összhangja, lényegében számomra ez tesz stílusossá valakit.

Látni fogjátok, hogy a listán is szerepelnek abszolút dívák, turikincsekkel operáló eklektikusok és romantikus, bohém lelkek is, mégis mindegyikük stílusára felnézek valamiért.

Borbély Alexandra


Aki az Oscar-gálán is beverekszi magát a legjobban öltözöttek listájára, annak egyértelműen itt a helye ezen a listán is. Pontosan tudja, mi illik alabástrom bőréhez, szőke hajához és karakteres arcához, nem fél a színektől, a formáktól, lefogadom, hogy a filmes vagy a színházi jelmeztervezők mind abban reménykednek, hogy lesz alkalmuk vele dolgozni.

De köztük van: Farkas Franciska, Hajós András, Odett, Sebestyén Balázs, Horányi Juli, Nagy Zsolt, Kovács Patrícia és Dobó Kata is.

Forrás: nlcafe.hu

Főkép: Járai Máté Hivatalos oldala

Kép: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 08:22, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp december 16-tól

2019. December 15. 08:19, vasárnap | Helyi

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT AZ ÜNNEPEK ALATT

A győri rendőrök diákokkal közösen látnak el járőrszolgálatot a nagyobb bevásárlóközpontok előtti parkolókban.

2019. December 15. 08:17, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 50. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. December 14. 07:10, szombat | Helyi

Vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztatást adtak

A bűnmegelőzési szakemberek Győr történelmi belvárosában felállított információs ponton adtak vagyonvédelemmel kapcsolatos tájékoztatást.