Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2010. Február 11. 13:42, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Járhatatlan utak a Nyugat-Dunántúlon

Járhatatlan utak a Nyugat-Dunántúlon

Vas megyében három, míg Zalában egy út járhatatlan a hóátfúvások miatt. Söjtör és Tófej között korábban sem lehetett közlekedni, de a többi útszakaszon eddig tudtak haladni az autósok.

Zala megyében Söjtör és Tófej, Vas megyében pedig Kemenesszentmárton és Mersevát között, Nemeskocs előtt, valamint Karakó és Jánosháza között nem lehet közlekedni a hóátfúvások miatt - olvasható a kozut.hu internetes oldalon. Az ország nagy részén folyamatosan havazik, van, ahol már fél méter friss hó hullott.

Késnek a vonatok

A Dunántúl nyugati részén még előfordulnak 20 perces késések a vonatközlekedésben, de lassan mindenhol tartható lesz a menetrend. Az elővárosi vonalakon a korábbi 10-20 perces késések helyett már csak átlag 5-10 percet késnek a vonatok.

Hómunkásokat várnak

Hómunkások jelentkezését várják csütörtök délutánra is Budapesten - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Fővárosi Közterület-fenntartó. A kettő órától este tíz óráig tartó időszakra nettó 3400 forintot fizetnek. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címei megtalálhatók a társaság honlapján - www.fkf.hu - de telefonon is lehet érdeklődni a 06/40-353-353-as kék számon.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 05:00, vasárnap | Belföld

Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

Villanyoszlopnak csapódott egy szirénázó mentőautó szombaton Pusztaszabolcson, a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

2019. November 16. 18:02, szombat | Belföld

Idén a koraszülötteket támogatja a közmédia a Jónak lenni jó! kampánnyal

A Jónak lenni jó! kampánnyal a koraszülötteket támogatja a közmédia idén; az összegyűjtött pénzt egy olyan szervezet - a Peter Cerny Alapítvány - kapja, amely 30 éve foglalkozik ezzel

2019. November 16. 12:12, szombat | Belföld

Belefulladt egy hároméves kislány a sárvári gyógyfürdő hullámmedencéjébe

Belefulladt egy hároméves kislány a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő hullámmedencéjébe. A még november 10-én történt tragikus esetről pénteken számolt be a nyugat.hu hírportál olvasói levelekre hivatkozva.

2019. November 16. 12:11, szombat | Belföld

Megöltek egy 65 éves nőt Ózdon

Holtan találtak egy 65 éves nőt Ózdon, a rendőrség bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást indított - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.