Városlista
2019. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2010. Február 11. 13:42, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Járhatatlan utak a Nyugat-Dunántúlon

Járhatatlan utak a Nyugat-Dunántúlon

Vas megyében három, míg Zalában egy út járhatatlan a hóátfúvások miatt. Söjtör és Tófej között korábban sem lehetett közlekedni, de a többi útszakaszon eddig tudtak haladni az autósok.

Zala megyében Söjtör és Tófej, Vas megyében pedig Kemenesszentmárton és Mersevát között, Nemeskocs előtt, valamint Karakó és Jánosháza között nem lehet közlekedni a hóátfúvások miatt - olvasható a kozut.hu internetes oldalon. Az ország nagy részén folyamatosan havazik, van, ahol már fél méter friss hó hullott.

Késnek a vonatok

A Dunántúl nyugati részén még előfordulnak 20 perces késések a vonatközlekedésben, de lassan mindenhol tartható lesz a menetrend. Az elővárosi vonalakon a korábbi 10-20 perces késések helyett már csak átlag 5-10 percet késnek a vonatok.

Hómunkásokat várnak

Hómunkások jelentkezését várják csütörtök délutánra is Budapesten - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Fővárosi Közterület-fenntartó. A kettő órától este tíz óráig tartó időszakra nettó 3400 forintot fizetnek. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címei megtalálhatók a társaság honlapján - www.fkf.hu - de telefonon is lehet érdeklődni a 06/40-353-353-as kék számon.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 23. 06:26, kedd | Belföld

Újból átkelhetünk a letenyei határon

Péntek reggeltől ismét forgalomba helyezték a négy hónappal ezelőtt hídfelújítás miatt lezárt letenyei közúti határátkelőt, ezzel az autópálya-átkelőn is csökkenhet a várakozási idő

2019. Július 23. 06:15, kedd | Belföld

Lenyűgöző kincseket találtak a Baradla-barlangban

Páratlan kincsekre bukkantak nemrég az Aggtelekhez tartozó Baradla-barlangban. A területet már többször is átvizsgálták, de most először találtak leleteket a régészek.

2019. Július 23. 05:40, kedd | Belföld

Több napig marad a kánikula

A koponyeg.hu előrejelzése

2019. Július 23. 05:02, kedd | Belföld

A magyarok elsöprő többsége a védőoltások mellett áll

A magyarok elsöprő többsége, a válaszadók csaknem háromnegyede a védőoltások mellett áll - derült ki a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közvélemény-kutatásából, amelynek eredményeit hétfőn közölték az MTI-vel.