Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2012. Február 10. 07:27, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Játék pisztolyokkal rabolták ki a takarékszövetkezetet

Játék pisztolyokkal rabolták ki a takarékszövetkezetet

Fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzve rabolta ki a tokodi takarékszövetkezetet két férfi, a rendőrök két órán belül elfogták őket, illetve sofőrként segítő társukat.

Mint kiderült, a támadást játék pisztolyokkal követték el – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Az előző nap történt rablás feltételezett tetteseit a lakásukon fogták el a nyomozók. Úgy akadtak a nyomukra, hogy a riasztás után felállított ellenőrző pontok egyikén áthaladt az az autó, amelyet később a pénzintézet kamerájának felvételein láttak meg a rendőrök – ismertette az elfogás körülményeit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Léber Gabriella tájékoztatása szerint a gyanúsítottak elmondták, egy dorogi játékboltban vettek két játék pisztolyt és az ahhoz kapható, hangot és füstöt adó patront. A csuklyát maguk készítették egyikük feleségének harisnyáiból. Ezeket az eszközöket később megsemmisítették.

A fegyveresen elkövetett rablás öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – tette hozzá a sajtóreferens.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 10:51, szerda | Kék hírek

Gyilkosságért elfogtak egy nőt és társát Zalaegerszegen

Gyilkosság gyanúja miatt őrizetbe vettek két gyanúsítottat, miután kedden holtan találtak zalaegerszegi lakásában egy férfit – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2020. Február 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Kutyatetemeket találtak Hajdúsámsonnál, a rendőrség nyomoz

Kutyatetemeket találtak Hajdúsámson mellett, a rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2020. Február 18. 12:00, kedd | Kék hírek

Záróvonalon előzött rendőrautót, nem kellett volna

Civil rendőrautóval tartottak ellenőrzést a debreceni rendőrök hétfőn.

2020. Február 18. 06:06, kedd | Kék hírek

Letartóztatták a hajléktalanokat meggyilkoló hajléktalant

Letartóztatták azt a hajléktalant, akit két másik hajléktalan bántalmazása kapcsán halált okozó testi sértéssel és más bűncselekménnyel gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Törvényszék hétfőn az MTI-vel.