Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2012. Február 10. 07:27, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Játék pisztolyokkal rabolták ki a takarékszövetkezetet

Játék pisztolyokkal rabolták ki a takarékszövetkezetet

Fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzve rabolta ki a tokodi takarékszövetkezetet két férfi, a rendőrök két órán belül elfogták őket, illetve sofőrként segítő társukat.

Mint kiderült, a támadást játék pisztolyokkal követték el – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Az előző nap történt rablás feltételezett tetteseit a lakásukon fogták el a nyomozók. Úgy akadtak a nyomukra, hogy a riasztás után felállított ellenőrző pontok egyikén áthaladt az az autó, amelyet később a pénzintézet kamerájának felvételein láttak meg a rendőrök – ismertette az elfogás körülményeit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Léber Gabriella tájékoztatása szerint a gyanúsítottak elmondták, egy dorogi játékboltban vettek két játék pisztolyt és az ahhoz kapható, hangot és füstöt adó patront. A csuklyát maguk készítették egyikük feleségének harisnyáiból. Ezeket az eszközöket később megsemmisítették.

A fegyveresen elkövetett rablás öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – tette hozzá a sajtóreferens.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 14:29, vasárnap | Kék hírek

Egy otthonában alvó nőt fosztott ki, őrizetbe vették

A pásztói nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták a 48 éves férfit.

2020. Szeptember 27. 06:00, vasárnap | Kék hírek

Mintegy 800 grammnyi kokaint és amfetamint találtak egy kerepesi dílernél

Mintegy 800 gramm kokaint és amfetamint, valamint kábítószergyanús tablettákat találtak egy kerepesi dílernél - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu-n.

2020. Szeptember 25. 11:00, péntek | Kék hírek

Engedély nélkül tartott géppisztolyt és lőszereket egy férfi Baranyában

A gyanú szerint engedély nélkül tartott géppisztolyt és lőszereket egy baranyai férfi, ellene lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt indult nyomozás

2020. Szeptember 23. 13:06, szerda | Kék hírek

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt elítélt magyar férfit

Tenerifén fogtak el egy több száz milliós költségvetési csalás miatt márciusban börtönbüntetésre ítélt férfit, aki ellen európai elfogatóparancsot adtak ki, mert a büntetése elől külföldre menekült