Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Március 09. 12:23, szerda | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város honlapja

Javaslat tehető az idei Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem díj adományozására

Javaslat tehető az idei Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem díj adományozására

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 11/2013. (II. 22.) önkormányzati rendelete alapján \"Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” díj adományozható

A "Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérem” díj - évente legfeljebb egy elismerésre javasolt részére adományozható -, annak a természetes, jogi személynek vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságnak, aki vagy amely Győr város környezetvédelméért kimagasló munkát végez.

A díj odaítélésére javaslatot tehetnek: Győr MJV polgármestere, Győr MJV önkormányzati képviselői, győri székhelyű civil szervezet a legfőbb szerve döntése alapján, valamint párt győri szervezete.

Az indoklással alátámasztott írásos jelöléseket legkésőbb 2016. április 15-ig kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Főosztályához Fűke Péter főosztályvezető részére.(9021 Győr, Városház tér 1.). A megadott határidőig a benyújtott javaslatoknak tartalmaznia kell az elismerésre javasolt személy nevét vagy megnevezését, születési vagy alapítási helyét, foglalkozását vagy tevékenységi körét. Az elismerésre javasolt életútjának, munkásságának, teljesítményének, tevékenységének ismertetését, valamint az elismerés megjelölését és részletes indokolását. A Díjat Győr Megyei Jogú Város polgármestere adományozza a Városstratégiai Bizottság javaslata alapján 2016. június 5-i Környezetvédelmi Világnap alkalmából rendezett ünnepségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.