Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2010. Január 04. 13:40, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Jégbe fagyott holttest a Dunában

Jégbe fagyott holttest a Dunában

Jégbe fagyott holttestet találtak a Dunában ma reggel Újpestnél, a haláleset körülményei egyelőre tisztázás alatt állnak.

A rendőrségre hétfőn kora reggel jelentették be, hogy az Újpesti öbölnél egy halottat találtak a Dunában. Mivel az elhunyt bele volt fagyva a jégbe, tűzoltókat kellett hívni a kivágásához. Miután kiszabadították a jégtáblák fogságából, rövid időn belül sikerült megállapítani a kilétét is, így derült ki, hogy az áldozat azonos egy 39 éves budapesti férfival. A haláleset pontos körülményeit és a halál beálltának feltehető időpontját a rendőrség szakértők bevonásával igyekszik felderíteni.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 13:08, szombat | Kék hírek

Hívatlan díler költözött a lakásba

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki zárat cserélt egy belvárosi lakásban, hogy ott kábítószert értékesítsen.

2019. Július 20. 05:01, szombat | Kék hírek

Traktorral felborult és megfulladt egy férfi Alsópélpusztán

Traktorral felborult és meghalt egy férfi pénteken a Tolna megyei Alsópélpusztán - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

2019. Július 19. 18:06, péntek | Kék hírek

További emberölési ügyekben is vizsgálják D. Csaba felelősségét

Előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a csütörtökön Magyarországra szállított D. Csaba szerb-magyar kettős állampolgár ellen

2019. Július 19. 07:38, péntek | Kék hírek

Halálos baleset történt Kunszentmártonnál

A helyszínen meghalt egy kisbusz sofőrje, aki csütörtök délután Kunszentmártonnál elvesztette uralmát a jármű felett és fának csapódott.