Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2010. Január 04. 13:40, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Jégbe fagyott holttest a Dunában

Jégbe fagyott holttest a Dunában

Jégbe fagyott holttestet találtak a Dunában ma reggel Újpestnél, a haláleset körülményei egyelőre tisztázás alatt állnak.

A rendőrségre hétfőn kora reggel jelentették be, hogy az Újpesti öbölnél egy halottat találtak a Dunában. Mivel az elhunyt bele volt fagyva a jégbe, tűzoltókat kellett hívni a kivágásához. Miután kiszabadították a jégtáblák fogságából, rövid időn belül sikerült megállapítani a kilétét is, így derült ki, hogy az áldozat azonos egy 39 éves budapesti férfival. A haláleset pontos körülményeit és a halál beálltának feltehető időpontját a rendőrség szakértők bevonásával igyekszik felderíteni.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 07:11, csütörtök | Kék hírek

Egy 94 éves bajbajutott bácsinak segítettek a rendőrök

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős férfi, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.

2019. November 13. 19:00, szerda | Kék hírek

Letartóztatták az M5-ösön történt fegyveres rablás egyik gyanúsítottját

Letartóztatta a Kecskeméti Járásbíróság szerdán azt a férfit, aki a gyanú szerint társával április 22-én hajnalban az M5-ös autópályán gáz-riasztófegyverrel kirabolta egy autó román vezetőjét és utasait

2019. November 13. 06:00, szerda | Kék hírek

Balesetben többen megsérültek Szombathelynél

Két jármű ütközött, többen megsérültek kedden Szombathely és Táplánszentkereszt között.

2019. November 12. 17:05, kedd | Kék hírek

Rendőrautónak ütközött egy kocsi a fővárosban

Rendőrautónak ütközött egy gépkocsi Budapesten, az Árpád hídnál kedd délután, a balesetben egy rendőr megsérült - közölte a rendőrség a honlapján.