Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 27. 07:18, péntek | Helyi
Forrás: eto.hu

"Jegelte" az MTK, fél év kényszerpihenő után Győrben újra pályára lép Pátkai?

Megegyezett egymással a Győri ETO FC és az MTK, így Pátkai Máté pénteken csatlakozhat a zöld-fehérekhez, számol be az eto.hu.

Pátkai több mint fél éve nem lépett már pályára: az MTK-nál azóta "jegelték", hogy nem sikerült megállapodnia a klubbal szerződése meghosszabbításáról. A pokoli időszak azonban most véget ér a labdarúgó számára, hiszen klubja megegyezett a Győrrel az átigazolásáról, ő maga pedig 2016. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

- Nagyon örülök, hogy holnap már az ETO-val készülhetek a tavaszra, bízom benne, hogy a bajnoki rajtig játékba lendülök - mondta Pátkai a klub hivatalos honlapjának. - Szeretnék újra a meccseken bizonyítani, hogy nem véletlenül esett rám a győriek választása. Az MTK-val már ünnepeltem bajnoki címet, remélem ez Győrben is sikerülni fog. Biztosak lehetnek benne a szurkolók is, hogy én ezért mindent meg fogok tenni a pályán.

Csertői Aurél vezetőedző tisztában van vele, a középpályásnak nem lesz könnyű újra játékba lendülnie, de állapotát már felmérték, hamarosan döntés születhet arról is, milyen formában vesz majd részt a csapat felkészülésében.

- Tudjuk, hogy milyen állapotban van, hiszen túl van egy részletes felmérésen és terheléses vizsgálaton. Azt még nem tudom megmondani, hogy pályára lép-e szombaton a Honvéd elleni felkészülés mérkőzésen, de természetesen ő is velünk utazik Törökországba az edzőtáborba - árulta el Csertői.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.