Városlista
2022. december 9, péntek - Natália

Hírek

2019. November 28. 06:10, csütörtök | Belföld

Jelentős változásokat jelentett be az OTP

Jelentős változásokat jelentett be az OTP

Az OTP Bank újításokat vezet be fiókjaiban és automatáinál: egyes ki- és befizetésre alkalmas okos terminálokon az ügyfelek mostantól már nemcsak saját, de más, OTP-s számlákra is fizethetnek be készpénzt.

Novemberben több mint 100 fiókban vezet be tanácsadói időszakot a hitelintézet - derül ki az OTP közleményéből.

Az okos ATM-ek szolgáltatási köre új funkcióval bővül: az ügyfelek nemcsak saját számláikra, hanem más, OTP-s ügyfelek számlájára is fizethetnek be készpénzt. Ahogy a saját részre történő befizetésnél, úgy ebben az esetben is azonnal jóváírásra kerül az összeg.

A bank egyre több helyen teszi elérhetővé a ki- és befizetésre is alkalmas okos automatáit, amelyek száma egy év alatt 15 százalékkal emelkedett, jelenleg országszerte 232 ilyen készülék működik a hitelintézet hálózatában.

Az elmúlt hónapokban olyan új típusú automatákat is forgalomba helyezett a hitelintézet, amelyek már érintéses funkcióval is rendelkeznek. Ezeknél a gépeknél a tranzakcióhoz elegendő a piktogrammal jelzett felülethez érinteni az erre alkalmas kártyát, majd a hagyományos módon megadni a PIN kódot.

Ezen kívül a fiókok több mint negyedében dedikált időszakot vezetnek be az összetettebb, például hiteltermékek és befektetési lehetőségek megismertetésére, a személyes tanácsadásra. Ezekben az órákban az érintett fiókokban az olyan klasszikus pénztári ügyletek, mint a készpénz ki- és befizetések, a fiókok 24 órás zónájában elhelyezett okos ATM-eken keresztül lesznek elérhetők.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Illyés Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 15:50, péntek | Belföld

ORFK: rémhírterjesztés miatt nyomoz a rendőrség

2022. December 09. 12:52, péntek | Belföld

Navracsics Tibor: Magyarország 2030-ra az EU öt legélhetőbb állama közé kerülhet

Magyarország 2030-ra az Európai Unió öt legélhetőbb állama közé kerülhet - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács ülésén, az Országházban pénteken.

2022. December 09. 12:48, péntek | Belföld

Idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport a karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítványon keresztül.

2022. December 09. 12:46, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország az elektromos autóipari átállás világbajnokává válhat

Magyarország időben és jól reagált az autóipari forradalomra, így mára az elektromos átállás Európa-bajnokává vált, és jó esélye van ezt megfejelni egy világbajnoki címmel is - jelentette ki Szijjártó Péter.