Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Február 19. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Jen és Brad még mindig találkozgat

Jen és Brad még mindig találkozgat

Angelina Jolie dühöng, miután a fülébe jutott, hogy szerelme, Brad Pitt igencsak szoros kapcsolatban van volt nejével.

Korábban is lehetett arról hallani, hogy nemcsak Brad Pitt anyukájának, de maga a színész életében is komoly szerepet tölt be Jennifer Aniston. Olyannyira, hogy az egykori házaspár még mindig találkozgat. Nemrég Jent látták bemenni egykoron közös produkciós cégük, a Plan B irodájába, ahol Braddel randevúzott. Illetve arról biztosan nem tudni, hogy mi célból rendezték a találkát, de a munkatársak megerősítették Aniston ott jártát. Viszont pár hete, amikor mindketten New Yorkban jártak, már sokkal egyértelműbb céllal futottak össze, ugyanis egy lakosztályban töltöttek több mint két órát éjszaka. Mindez természetesen Angelina Jolie-hoz is eljutott, aki most érthetően igencsak ideges.

Főleg azért is jogos az idegeskedése, mert az egykori Jóbarát nemrég lenyilatkozta, hogy minden egyes ex-szerelmével tartja a kapcsolatot. Ugyanis egyikükre sem haragszik, és mivel élete korábbi szakaszaiban fontosak voltak számára, szívesen beszélget velük. Illetve Aniston egyik barátnője, Chelsea Handler azt mondta, Jennifer még mindig Bradet szereti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.