Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Március 27. 15:25, kedd | Belföld

Jó hírt kaptak az IKEA vásárlói - Árcsökkentést jelentettek be az áruháznál

Jó hírt kaptak az IKEA vásárlói - Árcsökkentést jelentettek be az áruháznál

Jó hírt kaptak azok az IKEA bútort vásárlók, akik Budapesttől legalább 50 kilométerre laknak. Számukra ugyanis ezentúl a fele annyiba fog kerülni a házhoz szállítás, ami a legrosszabb esetben is 38 ezer forint lehet.

Csökkenti házhozszállítási díjait az IKEA, méghozzá jelentősen. A vállalat közleménye szerint: "az IKEA célja, hogy termékeit és lakberendezési megoldásait még több ember számára tegye elérhetővé."

Emiatt és a vásárlói visszajelzések miatt április elsejétől megváltoztatja a házhozszállítás díjazását, azonban ez a budapesti kiszállításokat nem érinti.

Csak azok a vásárlók járnak jól, akik Budapesttől 50 kilométernél távolabb laknak, ők viszont 50 százalékos csökkenést tapasztalnak majd.

Az IKEA jelenleg a házhoz szállítási díjakat két szempont alapján szabta meg. Egyfelől az áru értékét nézték meg, míg a másik szempont a szállítási távolság volt.

Ezt így kell elképzelni, ez a budaörsi IKEA aktuális, még nem frissített árlistája:

Hogy pontosan melyik település melyik zónába esik, azt irányítószám alapján itt lehet megnézni.

Azonban az új árazást április elsejétől 6 árérték és a korábban használt 6 különféle kiszállítási zóna határozza majd meg. A házhozszállítás díja 4990 forinttól, az online rendelés díja pedig 7990 forinttól maximum 37 990 forintig terjed.

Fontos megemlíteni, hogy ezek az árak tartalmazzák a 3000 forintos összekészítés díját.

Forrás: origo.hu

Táblázat: IKEA

Főkép: napi.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.