Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 10. 13:37, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr24

Jó reggelt Győr! Borkai a classisok hullámhosszán

Jó reggelt Győr! Borkai a classisok hullámhosszán

Csütörtök reggel Győrbe érkezett az egyik kereskedelmi rádió országjáró turnéja. A Morning show népszerű triójának vendége Borkai Zsolt volt, akivel a közelgő ötkarikás játékokról beszélgettek a szószátyárok.

A Class FM road showjának utolsó állomásaként városunkba látogatott Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri. A bűvös hármas a Megyeháza téren felállított mobil üvegstúdiójából hergelte a hallgatókat, a tőlük megszokott poénáradattal. Jó szokásukhoz híven viszont ezúttal is szóba került egy aktuális téma, mégpedig az olimpia, így talán nem meglepő, hogy a műsorvezetők között, úgy 8 óra magasságában Borkai Zsolt is feltűnt. Győr polgármesterével az élsportról, saját karrierjéről és az ötkarikás játékokról beszélgettek, természetesen a MOB elnöke minden poént jó néven vett. „Nem először voltam ebben a műsorban, nagyon jól éreztem magam, csípem a fiúkat. Jó a humoruk és szenzációsan vezetik a műsort. És örülök, hogy ma éppen az olimpiáról beszélgethettünk, hiszen vészesen közeleg a londoni megmérettetés, így egyre többet van az emberek fejébe, fülébe a játék. Legalábbis remélem!" – mondta az élő adás után a Győr24-nek a polgármester, aki kérdésünkre azt is elmondta, hogy mi az olimpia mostani, legfontosabb aktualitása.

„A felkészülés most a legfontosabb, egy-két dolog tisztázása, elsősorban a kinti tartózkodás alatt, de azt mondhatom, hogy 99,9 százalékban már rendben vagyunk. Ami most előttünk áll az-az ünnepélyes csapatgyűlés, ahol a versenyzőink majd leteszik az esküjüket. Jelenleg 137-en vagyunk, de még van több mint 14 kiadó hely" – tette hozzá Borkai Zsolt.

Mindeközben a stúdióban nem állt meg az élet, és a téren sem, hiszen a classisok számos programmal készültek a győrieknek. A műsorvezetők egyébként nagyon szeretnek a kisalföldi központban, Vadon Jani portálunkkal például abban is egyetértett, hogy Győr a legszebb magyar megyeszékhely. „Rengeteg élményem van Győrrel kapcsolatban. Nagyon szeretem például a várakat, így az itteni kazamatákat is már többször felkerestem, fantasztikus a várrendszer, igaz, hogy már csak a maradványai tekinthetők meg. Nagyon szép ez a város, minden van itt, ráadásul ismerőseink is élnek Győrben, akiket rendszeresen felkeresünk. Hogy a Xantus János Állatkertet már meg se említsem, ami elsősorban a gyermekeim kedvence” – mesélte a rádiós, aki úgy zárta beszélgetésünket: „Győriek, visszajövünk!”

A pörgős győri reggelen a Morning show legendás alakja és hangja, Kasza Tibi is feltűnt, aki egyedül, majd a műsorvezetőkkel közösen is előadott egy különleges produkciót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.