Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 07. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/Winkler Csaba

Jogász és nemzetközi igazgatási képzés- karrier nap Győrben

Jogász és nemzetközi igazgatási képzés- karrier nap Győrben

A rendezvény célkitűzése a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar képzéseinek a bemutatása, a felvételi előtt álló, most érettségiző diákok és szüleik tájékoztatása a 2013-as felvételivel kapcsolatos tudnivalókról.

A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara

2012. december 12-én, szerdán 16 órától

a jogász és a nemzetközi igazgatási szakokról felvételi tájékoztató és karrier napot rendez . A helyszín a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar aulája (9026 Győr, Áldozat u. 12.).

- A rendezvény célkitűzése a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar képzéseinek a bemutatása, a felvételi előtt álló, most érettségiző diákok és szüleik tájékoztatása a 2013-as felvételivel kapcsolatos tudnivalókról. A program hangsúlyos része lesz a karrier- és elhelyezkedési lehetőségek, az egyetemi szolgáltatások, a tanulmányokkal kapcsolatos, várható költségek, az ösztöndíj lehetőségek bemutatása – mondta el dr. Szalay Gyula, a kar dékánja.

A program dr. Princzinger Péter, az Oktatási Hivatal elnökének „A felsőoktatás és a felvételi rend változásai” című előadásával kezdődik, majd dr. Németh Imre egyetemi adjunktus, ügyvéd, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságának titkára az ügyvédi pályalehetőségeket mutatja be. Dr. Herédi Erika egyetemi docens, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főosztályvezető-helyettese a közigazgatási életpálya-modell és közszolgálati karrierről ad tájékoztatást. Dr. Takács József, a Győri Törvényszék elnöke a bírói hivatás és igazságszolgáltatási karrier. Dr. Karácsony Gergely, a kar dékáni hivatalának vezetője az egyetem és a kar szolgáltatásairól „miért jó Győrben egyetemistának lenni?” témakörben tart előadást.

A programra a hanett@sze.hu emailem előzetesen is lehet regisztrálni. Bővebb információ a dfk.sze.hu honlapon található.

Címkék: győr, jogász, karrier

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.