Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2012. December 07. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/Winkler Csaba

Jogász és nemzetközi igazgatási képzés- karrier nap Győrben

Jogász és nemzetközi igazgatási képzés- karrier nap Győrben

A rendezvény célkitűzése a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar képzéseinek a bemutatása, a felvételi előtt álló, most érettségiző diákok és szüleik tájékoztatása a 2013-as felvételivel kapcsolatos tudnivalókról.

A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara

2012. december 12-én, szerdán 16 órától

a jogász és a nemzetközi igazgatási szakokról felvételi tájékoztató és karrier napot rendez . A helyszín a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar aulája (9026 Győr, Áldozat u. 12.).

- A rendezvény célkitűzése a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar képzéseinek a bemutatása, a felvételi előtt álló, most érettségiző diákok és szüleik tájékoztatása a 2013-as felvételivel kapcsolatos tudnivalókról. A program hangsúlyos része lesz a karrier- és elhelyezkedési lehetőségek, az egyetemi szolgáltatások, a tanulmányokkal kapcsolatos, várható költségek, az ösztöndíj lehetőségek bemutatása – mondta el dr. Szalay Gyula, a kar dékánja.

A program dr. Princzinger Péter, az Oktatási Hivatal elnökének „A felsőoktatás és a felvételi rend változásai” című előadásával kezdődik, majd dr. Németh Imre egyetemi adjunktus, ügyvéd, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságának titkára az ügyvédi pályalehetőségeket mutatja be. Dr. Herédi Erika egyetemi docens, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főosztályvezető-helyettese a közigazgatási életpálya-modell és közszolgálati karrierről ad tájékoztatást. Dr. Takács József, a Győri Törvényszék elnöke a bírói hivatás és igazságszolgáltatási karrier. Dr. Karácsony Gergely, a kar dékáni hivatalának vezetője az egyetem és a kar szolgáltatásairól „miért jó Győrben egyetemistának lenni?” témakörben tart előadást.

A programra a hanett@sze.hu emailem előzetesen is lehet regisztrálni. Bővebb információ a dfk.sze.hu honlapon található.

Címkék: győr, jogász, karrier

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 12. 18:34, hétfő | Belföld

Viharos széllel és kiadós csapadékkal érkezik a hidegfront

Markáns hidegfront érkezik viharos széllel, kiadós csapadékkal - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében. Viharos szél miatt másodfokú figyelmeztetéseket is kiadtak.

2021. Április 12. 18:00, hétfő | Belföld

Áder: a klímaváltozás hatásai a Kárpát-medencében korábban és súlyosabb formában jelentkeznek

A klímaváltozás hatásai a Kárpát-medencében korábban és súlyosabb formában jelentkeznek, mint Európa számos más régiójában