Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Július 24. 16:30, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Jöhet a Montpellier! Pintér: "Sajnálom a szurkolókat, akik kritizálnak"

Jöhet a Montpellier! Pintér: "Sajnálom a szurkolókat, akik kritizálnak"

Pintér Attila (képünkön), a Győri ETO mestere az Atyrau 2-0-s legyőzését és kiverését követően igazán fantasztikusnak nevezte Nicorec találatát. A Rába-partiak mestere el

A két mester így értékelte a látottakat a meccs utáni sajtótájékoztatón:

Pintér Attila (Győri ETO):
- Már az első félidőben is a mi akaratunk érvényesült, kétszer-háromszor is bravúrral védett az ellenfél kapusa, ha kicsit pontosabban játszunk, akár nagyobb gólkülönbség is kialakulhatott volna 45 perc után. Jól kezdtük a második félidőt is, sok látványos vezettünk addig is, a második gólunk igazán fantasztikus volt Nicorec részéről. Sajnálom, hogy akad 1-2 olyan drukker, aki kritizálja a csapatot, de összességében örülök, hogy sokan a csapat mellett voltak és szurkoltak. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a bajnokságban.

Viktor Pasulko (Atyrau):
- Az első félidőben jól játszottunk, szervezetten és fegyelmezetten, emiatt az ellenfél semmilyen veszélyes helyzetet nem dolgozott ki. Mi főként az ellentámadásokban bíztunk, de nem jött össze. A második félidőben mindkét gólnál fiatal csapatunk hibázott, főként a középpályásaink. Sok sikert kívánok az ETO-nak a folytatásra is!.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.