Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 06. 10:10, csütörtök | Bulvár

John Travolta szerepet kapott egy sorozatban

John Travolta szerepet kapott egy sorozatban

John Travolta is benne lesz Kevin Hart új sorozatában, a Die Hart-ban.

John Travolta szerepet kapott a Quibi készülő sorozatában, a Die Hart-ban, amelyben Kevin Hart önmaga fiktív verzióját játssza.

Hartnak a történet szerint elege lesz abból, hogy az akciófilmekben mindig a vicces untermant alakítja, szeretne ő maga is igazi akciósztárrá válni – ehhez azonban el kell végeznie egy tanfolyamot, amelyet Travolta megszállott karaktere vezet.

A forgatókönyvet Tripper Clancy (Übergáz) és Derek Kolstad (John Wick-filmek) jegyzik, a rendező pedig Eric Appel lesz, aki korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Szilícium-völgy, az Atyám, Zorn! vagy a Brooklyn 99: Nem százas körzet.

A szériának egy áprilisban induló tartalomszolgáltató, a Quibi ad otthont, amely kifejezetten okostelefonra gyárt majd tartalmakat a 25-35 éves korosztály számára, így a sorozataik is csak 7-10 perces epizódokból fognak állni.

Forrás: origo.hu

Főkép: AFP/2020 Getty Images/Sarah Morris

Kép: AFP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.