Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Március 11. 13:35, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média Pr

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Alapos előkészület és tudatos tervezés előzi meg Mádai Vivien és párja esküvőjét. A köztévé műsorvezetője úgy érzi megtalálta élete párját és boldogan tervezi a nagy napot fogorvos kedvesével.

"Úgy gondoltuk Zolival, a párommal, hogy az esküvő előtt tartunk egy főpróbát, hogy a jeles napon minden zökkenőmentesen menjen. Sokáig keresgéltük az erre megfelelő helyszínt, végül sikerült rátalálnunk a noszvaji Oxigén Hotelre, ami egy hangulatos erdei szálloda, ahol a polgári szertartástól kezdve a nászutas lakosztályig mindent kipróbálhattunk" - mosolygott sejtelmesen Vivien.

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

A jegyesek éppen Valentin napján mondták ki a boldogító „próba igent”, így ez a nap duplán emlékezetes volt a számukra.

"Amikor megérkeztünk Ámor koktéljával vártak minket és meglepetésemre már a menyasszonyi ruhámat is bekészítették a szobánkba. Ahogy felhúztam a gyönyörű ruhát azon gondolkoztam, hogy közeledik a nap, amikor már nem csak játékból öltöm magamra ezt a viseletet" –mesélte boldogan a műsorvezető.

A szerelmesek elsőként egy anyakönyvezető előtt próbálták el a gyűrű átadási ceremóniát, majd Vivien egy laza mozdulattal még a menyasszonyi csokrát is hátra dobta a rögtönzött násznépnek. A szertartás után meglátogatták a szálloda wellness részlegét, ahol kipróbálták az élmény medencéket és a különleges hangulatú japán gőzkabint.

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Vivienék még egy igazi esküvői bűvész show-t is láthattak, hiszen Lui Bűvész először eltüntette a menyasszonyi gyűrűt, majd egy villanás alatt visszavarázsolta azt.

"Délután még arra is maradt időnk, hogy sétáljunk egy nagyot a noszvaji szálloda ősfás kertjében, majd a nap végén egy gyertyafényes vacsorával kedveskedtek nekünk a hotel dolgozói. Úgy érezzük, hogy ilyen tökéletes főpróba után, nem lehet gond a nagy napon sem" - mesélték Vivienék, akik a jövő évben kötik össze véglegesen életüket.

Jól sikerült az esküvői főpróbája Mádai Vivinek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára