Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Március 04. 14:14, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Jól él a vetkőzésből Rihanna

Jól él a vetkőzésből Rihanna

Rihanna ismét kapott egy szép összeget, hogy alulöltözve mutogassa magát, de hiába keres busásan a testével, az edzőjének nem hajlandó fizetni.

Nehéz elhinni, de Rihanna legutóbbi fiús frizurája is elviselhető látvány, ha kevés ruha van rajta. Az egyik divatcég kedvéért ugyanis csak egy baseballsapkát és egy kabátot hagyott magán, miközben a reklám fotóikat készítették. Viszont a hirdetések szlogenjét elrontották, mert nehezen hihető, hogy a sztárok a hétköznapokban ezt a márkát hordják. Mivel RiRit azért ettől több ruha szokta takarni, még ha nem is sokkal. De legalább kiderült, hogy egy átlagos téli viselet is lehet szexi.

A barbadosi szépség teste a napokban más okból is főszerepbe került. Ugyanis több tízezer dollárral tartozik a személyi edzőjének, aki tavaly a méltán népszerű idomai megtartásában segédkezett. Az edző szerint hiába kérte már mindenhogy, az énekesnő nem volt hajlandó kiegyenlíteni a számlát, ezért most beperli. Pedig sok férfinak már az is épp elég fizetség lenne, ha a lengén öltözött Rihannát izzaszthatnák különböző pózokban.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára