Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 29. 18:02, kedd | Bulvár

Jön a Jockey TV Csankó Zoltánnal

Jön a Jockey TV Csankó Zoltánnal

Február 17-től két új csatornával bővíti kínálatát a TV2 Csoport, elstartol a Jocky TV és a Moziverzum.

Az újabb bővítésnek köszönhetően, a cégcsoport hamarosan 14 csatornás portfólióval rendelkezik majd. A Jocky TV reggel nyolckor indul a Dallas: Ahogy kezdődött c. filmmel, melyet 10 epizódos Dallas-maraton követ. Ezen a napon debütál este a Moziverzum, a vadonatúj prémium filmcsatorna is, rögtön egy országos TV premierrel, a Transformers: Az utolsó lovag c. filmmel.

Február 17-től 24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher-filmek és a Te szent ég című sorozat is - közölte a csatorna.

A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja majd a nézőket a műsorok között.

A Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtol - külföldi és magyar filmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.

Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, pedig például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik. A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand lesz.

A Jocky TV és a Moziverzum február 17-től elérhető lesz a DIGI és az Invitel hálózatain. További szolgáltatókkal is folynak tárgyalások, amelyek eredményeként egyre szélesebb körben lesz elérhető a két csatorna - közölte a TV2 Csoport.

Forrás: origo.hu

Főkép: AFP/Photo12

Kép: marecord.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban