Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Augusztus 26. 13:22, hétfő | Bulvár

Jön az élőszereplős Star Wars

Jön az élőszereplős Star Wars

A Disney és a Lucasfilm kiadott egy előzetest a The Mandalorian-hez, vagyis az élőszereplős Star Wars-sorozathoz.

A részekben Jango és Boba Fett után egy újabb mandalori harcost ismerhetünk meg, aki magányosan küzd az Új Köztársaság ellen a Birodalom bukása és az Első Rend megjelenése közötti időszakban.

A The Mandalorian november 12-én indul a Disney új tartalomszolgáltató oldalán, a Disney+-on, többek között Pedro Pascalt, Nick Nolte-t, Werner Herzogot, Gina Caranót és Giancarlo Espositót is láthatjuk majd a sorozatban.

Közben a Disney egy remek hírt is közölt a rajongókkal, hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykát, miszerint Ewan McGregor egy tévésorozatban ismétli meg Obi-Wan Kenobi szerepét. A szériát jövőre kezdik el forgatni, az is a Disney+-on lesz majd látható.

Forrás: origo.hu

Kép: InterCom

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!