Városlista
2019. augusztus 21, szerda - Sámuel

Hírek

2019. Július 10. 16:10, szerda | Bulvár

Jön az I' am Patrick Swayze

Jön az I' am Patrick Swayze

Jön az I' am Patrick Swayze című dokumentumfilm, amelyben özvegye, testvére és kollégái mesélnek a 10 éve elhunyt színészről.

A Paramount Network új dokumentumfilmjét augusztus 2-án mutatja be a San Antonio filmfesztiválon, a tévében viszont csak augusztus 18-án – Swayze születésének évfordulóján – debütál.

A film texasi gyerekkorától kezdve mutatja be Swayze életét, az alkotók többek között a színész testvérét, Dont, valamint özvegyét, Lisa Niemit is megszólaltatták. A régi kollégák közül is rengetegen nyilatkoztak, például Jennifer Grey, Demi Moore, Sam Elliott, C. Thomas Howell, Rob Lowe, Kelly Lynch, Lori Petty, Marshall R. Teague emlékeit, sztorijait is megismerhetjük.

A film a Paramount dokumentumsorozatának a része, I' am... címmel John F. Kennedy, Martin Luther King, Steve McQueen, Evel Knievel, Richard Pryor, Sam Kinison, Paul Walker, Chris Farley és Heath Ledger életét is bemutatták már.

Forrás: origo.hu

Kép: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Getty Images

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 20. 10:32, kedd | Bulvár

Félmillióért kelt el egy Ed Sheeran tervezte ketchupos üveg

A címke a szósz különlegessége, melyen Ed tetoválása látható, és melyből összesen 150 darabot gyártottak le, főképpen jótékonysági célból.

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.