Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2018. Július 20. 07:05, péntek | Belföld

Jön az összehajtható mobil 2019 elején

Jön az összehajtható mobil 2019 elején

A Wall Street Journal szerint nyitott állapotban 7 hüvelykes lesz a Galaxy X képernyője.

A Samsung évek óta dolgozik az összehajtható okostelefonján. Az ötlet szerint zsebméretű mobilt kapnának a felhasználók, ami nyitott állapotban már-már táblagéppé változna. A Wall Street Journal jelentése szerint a Samsung első ilyen készüléke a jövő év elején érkezik (vagyis a pletykáknak megfelelően valóban bemutatkozhat a CES-en).

A meg nem nevezett források szerint a legutóbbi prototípus 7 hüvelykes hajlítható képernyővel rendelkezik, magát a készüléket pénztárca módjára lehet összecsukni. Ilyenkor egy másodlagos, kisebb kijelző látszik, és a kamerák is használhatóak maradnak.

A Winner kódnevű készülék Galaxy X néven debütálhat majd.

Az LG és az HTC, valamint a Huawei és a Microsoft is dolgoznak hasonló eszközön.

A Samsung és a riválisai azt remélik, hogy sikerül majd új korszakot indítani az okostelefonok piacán. Ez azért nem lesz könnyű, ugyanis a Galaxy X vételára 1850 dollár lehet. Emellett az iPhone X kifejezetten olcsónak számít, vagyis az összehajtható mobilok egyelőre nem lesznek slágertermékek.

Forrás: origo.hu

Kép: LetsGoDigital

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 27. 14:05, szerda | Belföld

Közel 10 milliárd forintból új naperőmű létesül Kecskeméten

Közel 10 milliárd forintból új naperőművet épít az év végéig Kecskeméten a MVM Csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalata, az MVM Zöld Generáció Kft.

2023. Szeptember 27. 09:24, szerda | Belföld

Az EBRD szerint jövőre a magyar gazdaság növekedése lesz a legjelentősebb Közép-Európában

Az EBRD azt valószínűsíti, hogy 2024-ben a magyar gazdaság növekszik a leggyorsabban a közép-európai és a balti EU-térségen belül.

2023. Szeptember 27. 06:00, szerda | Belföld

Elítéltek egy férfit, aki majdnem halálra verte az őt visszautasító nőt

A Nyíregyházi Törvényszék tíz év börtöntüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélt egy férfit, aki majdnem halálra verte a közeledését visszautasító nőt Nyíregyházán.