Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2019. December 19. 13:48, csütörtök | Bulvár

Jön Kevin! Reszkessetek, betörők! BÚÉK - ünnepi filmkínálat

Jön Kevin! Reszkessetek, betörők! BÚÉK - ünnepi filmkínálat

Ha a tévé előtt töltené az ünnep egy részét, lesz mit néznie. A TV2 az alábbi műsorokkal készül január elejéig.

A karácsony idén is a Reszkessetek, betörők! -ről szól majd a TV2-n. Az első rész december 24-én 20:35-kor jön, majd december 25-én adásba kerül a Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban is. December 26-án, karácsony második napján pedig 20:45-kor a Reszkessetek, betörők! trilógia utolsó része zárja a sort.

Három országos tévépremier is lesz az ünnepek alatt a TV2-n, mindegyik film 18:40-től érkezik. December 24-én a Megjött apuci! 2.-ben Brad (Will Farrell) és Dusty (Mark Wahlberg) barátsága a tét, ugyanis egyikük apja, Kurt (Mel Gibson) feltett szándéka, hogy éket verjen kettejük közé. Karácsony első napján jön az Énekelj! című családi animációs film, majd 26-án este a Bazi nagy francia lagzik 2-ben Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét.

A TV2 egy szenzációs országos premierrel lepi meg a nézőket január 1-jén 21:00-tól: a BÚÉK című magyar vígjáték óriási siker lett 2018-ban. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit - egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. A főszerepben: Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva, Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska és Elek Ferenc.


Visszatér az Exatlon

Az újév igazi nagy durranással indul a TV2-n. Január 1-től minden hétköznap este jön az Exatlon Hungary második évada. A TV2 sikerműsora szintet lép, a második széria ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a pálya széléről riporterként pedig Gelencsér Tímea jelentkezik majd. A küzdelem 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén egy női és egy férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb.

Forrás: origo.hu

Képek: AFP; Intercom

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.