Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Augusztus 30. 10:53, kedd | Életmód
Forrás: V

JÓTÉKONYKODJ A VIRTUALFUTOK.HU HASZNÁLATÁVAL!

JÓTÉKONYKODJ A VIRTUALFUTOK.HU HASZNÁLATÁVAL!

A jótékonysági futóversenyek új platformja indult el virtuálfutók címmel.


EGY FUTÓVERSENY-SOROZATRÓL VAN SZÓ, aminek választott távját egy megadott időintervallumon belül (három nap) A VILÁG BÁRMELY PONTJÁN teljesítheted. Egy olyan versenylehetőséget biztosítunk ezzel, aminek teljesítéséhez nem kell egy konkrét helyszínen megjelenned, és nem kell konkrét időponthoz alkalmazkodnod.

Gábor Bence és Ferge István alapítók - mindketten többszörös maraton- és ironman-teljesítők - olyan virtuális futóversenyt szerveznek, mely a sport mellett jótékonyságra ösztönzi a futókat és a támogató cégeket - közölték az MTI-vel hétfőn.

Fontos, hogy aki a honlap valamelyik futamán részt vesz, nem csak önmagért küzd. Minden nevező három karitatív szervezet közül választja ki, hogy a nevezési díja egy részével melyik szervezetet támogatja. A nyitófutam szeptember 16-18-án lesz.

A részletek IDE KATTINTVA olvashatók.

Aki részt szeretne részt venni a versenyen, az oldalon benevez a választott távra, vagyis negyed-, nyolcad- vagy félmaratonra. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíti futását, majd annak linkjét vagy képernyőfotóját feltölti a honlapra.
Az eredményhirdetés után minden teljesítő postán kapja meg befutócsomagját, ami egyedi pólót, befutóérmet és egyéb ajándékokat tartalmaz.

Aki a nyitófutamon részt vesz, támogathatja a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat és az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.

A versenysorozat fővédnöke Bogár János, Magyarország egyik legeredményesebb ultramaratoni futója, az egyetlen magyar férfi, aki megnyerte az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres Spartathlont.

A szervezők gondoltak a kerekesszékes indulókra is: a Cofidis Magyarország azzal támogatja őket, hogy az első negyven versenyzőnek nem kell nevezési díjat fizetnie. A virtuálfutók eseményei Facebook-oldalukon is követhetők.

Forrás: MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.