Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2018. Szeptember 21. 16:18, péntek | Bulvár

Józan László távozik a Barátok köztből

Józan László távozik a Barátok köztből

Kiírták a Barátok köztből a Tóbiást alakító Hajnal Lászlót. Vele együtt sorozatbeli szerelme is távozik.

A Barátok közt az egyik főszereplője, Józan László, 2013 óta játszott a sikerszériában. A Nagy Tóbiás karakterét megformáló színésszel együtt a forgatókönyvírók az Asztalos Kristófot alakító Hajnal Jánostól is megváltak - értesült a Blikk. A meleg párt játszó két színész már nem forgat a stábbal, így várhatóan pár hét múlva a eltűnnek a képernyőről. A lap szerint a történetben tervezett esküvőjük kapcsán távozhatnak.

A sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter megerősítette a lapnak a két 31 éves sorozatsztár távozását.

"Valóban így van, Józan László és Hajnal János távozik a sorozatból, már nem forgatnak. Nehéz döntés volt ez a produkció részéről, de a történet megkívánta a lépést."

"A Barátok közt húsz évében nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó, amikor meg kell válnunk egy-két szereplőtől, hiszen, ahogy az életben, a Mátyás király téren is jönnek-mennek az emberek, de reméljük, elég izgalmas történettel szolgálunk majd a nézőinknek ahhoz, hogy ne szomorkodjanak sokáig" - nyilatkozta.

Józan László 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában. Már negyedévesként a Vígszínházba került gyakorlatra, 2009-től a teátrum társulatának tagja. A Pál utcai fiúkban Áts Ferit, A dzsungel könyvében Mauglit, A velencei kalmárban Lorenzót alakította, a Hegedűs a háztetőn című darabban pedig Motel Kamzolj szerepében láthatta a közönség. 2011-ben Junior Prima-díjjal tüntették ki.

Hajnal Jánost a székesfehérvári Vörösmarty Színházból, a budapesti Spirit Színház, illetve a József Attila Színház és a Váci Dunakanyar Színház előadásaiból is ismerheti a közönség. 2016 óta szerepelt a Barátok köztben, a meleg tűzoltót, Asztalos Kristófot alakította.

Forrás: femina.hu

Fotó: Facebook/Hajnal János

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.