Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Október 27. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra apa lesz az 56 éves Bruce Willis

Újra apa lesz az 56 éves Bruce Willis

Jövő év elejére várja a színész és a felesége, Emma az első közös gyereküket. Willis reméli, ezúttal is lánya születik.

Hamarosan a hazánkban kezd dolgozni Bruce Willis, aki már most sem tudja, hogyan koncentrál a munkájára. "Már három csodálatos lányom van, a legkisebb is tizenhét éves, mégis úgy izgulok most, mint az első gyerekem születésekor. Szinte aludni sem tudok, attól félek kijöttem a gyakorlatból, hogyan kell pelenkázni, fürdetni." - mondta az 56 éves színész.

Willist mindenki arról faggatta, ezúttal szeretné-e, ha kisfia születne, erre a sztár csak annyit válaszolt: imád lányos apuka lenni, és egyelőre el sem tudja képzelni, mihez kezdene egy fiúval.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.