Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Március 03. 07:18, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy gyermeket szeretne

Judy gyermeket szeretne

Bár Judy már korábban is beszélt arról, hogy nagyon vágyik egy babára, az utóbbi időben újra felröppentek a hírek, hogy az énekesnő gyermeket szeretne. A StoryOnline arról kérdezte Judyt, mikorra tervezik babájukat, és miért éppen most

Judy elmondta, hogy már a házassága idején is felmerül a benne a gyermekvállalás gondolata, ám Rolival rövid időn belül elhidegültek egymástól. Az énekesnő akkor úgy érezte, hogy a bizonytalan anyagi helyzetük, és az egyre kevésbé működő kapcsolatuk nem támogatja a babavállalás gondolatát.

Az utóbbi időben azonban Judy kivirult, ismerősei szerint is boldogabb mint valaha. Közel egy éve él együtt kedvesével, Balázzsal, aki fiatal kora ellenére megbízható, és mindenben partnere az énekesnőnek. "Érzelmileg is bármikor támaszkodhatok rá, és az új hamburgerezőnk is egyre biztosabb lábakon áll. Nem vagyunk tele pénzzel, de megélünk" - meséli.

Judy arról is mesélt, hogy örömmel látja, ahogy Balázs foglalkozik saját testvérével és az ő öccsének a kisfiával. "Nagyon jól megtalálja a gyerekekkel a hangot, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó apa lesz" - mondta.

Judy azt is bevallotta, hogy most már csak a jószerencsére van bízva, hogy mikor jön a baba.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban