Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Március 05. 14:32, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy Nero kórházba kerüléséről vall

Judy Nero kórházba kerüléséről vall

Mint már megírtuk, a pánikbetegségeben szenvedő Judy Nero ismét rosszul lett. A sors fintorának köszönhetően megint az erotika kiállításról kellett kórházba szállítani a pornószínésznőt. A StoryOnline kíváncsi volt arra, mi törté

Judy a blogjában ír újra betegségéről. "Semmire nem emlékszem... egy kórházban tértem magamhoz, és mindenféle csövek lógtak ki belőlem. Az én hibám! Úgy gondoltam elég a gyógyszerekből, és direkt nem vettem be. Gyógyszerek nélkül szerettem volna létezni... Három napig bírtam, aztán a szervezetem bemondta az unalmast".

Judy a StoryOnline-nak elmondta, hogy ő maga a felelős azért, hogy újra kórházba került. A pornószínésznő elmesélte, hogy úgy gondolta, megünnepli a gyógyszerek nélküli létet, és alkoholt fogyasztott. Természetesen a tabletták három nap alatt nem ürültek ki a szervezetéből, így drámai lett a végeredmény. Judy belátta, hogy egy ideig sajnos még szüksége lesz a tablettákra. Orvosa szerint elképzelhető, hogy a nyugtatókat fél- egy év után abbahagyhatja, de a szakember úgy véli, az antidepresszánsokra egy ideig még szüksége lesz.

Judyt arról is kérdeztük, hogy mennyire gondolja komolyan, amit blogjában ír, miszerint ő Marilyn Monroe reinkarnációja. Elmondta, hogy tudja, sokan hülyének nézik emiatt, valóban így érzi. Judy arról mesélt, hogy nagyon sok hasonlóságot vél felfedezni saját és a tragikus sorsú színésznő élete között.
"Őt 20th Century Fox szerződtette filmszerepekre, én a 21 Century Fox-nak dolgoztam. Pályafutására a szexbomba image végig rányomta bélyegét, ahogyan az enyémre is. Sokszor próbált olyan szerepekhez jutni, melyekben megmutathatná színészi képességeit is, de sem a filmgyártók és sem a közönség nem óhajtotta őt másnak látni. Hát nekem sincs sok sanszom a Barátok Közt-be, vagy a Jóban Rosszban című sorozatokban szerepelni. Sajnos... Elvált a férjétől. Én is, hál' istennek! Házassága kilenc hónapig tartott, az enyém öt... nem hosszú idő! Álmatlan volt, depressziós és pszichiátrián kezelték, ahogy engem is. Gyógyszereket szedett és alkoholizált, ahogy én is. Sokszor volt magányos. Magát okolta apja haláláért, ahogyan én is felelősnek érzem magam?" - írja.

Judy a StoryOnline-nak elmondta, hogy a közelmúltban Monroe-show-t készített, amely külföldön annyira sikeres, hogy le sem veszik egyelőre a repertoárból. Judy azt azért hozzátette, hogy reméli, nem jut Marylin sorsára, és másra sem vágyik jobban, mint arra, hogy újra egészséges legyen.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.