Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 24. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy Nero pszichoterápiára jár

Judy Nero pszichoterápiára jár

Blogjának tanúsága szerint nem jó korszakán van túl Judy Nero. Az erotikus modell ezért úgy döntött, változtat életén.

Judy arról számolt be, hogy a munkájában és magánéletében is nagy változások vannak, valamint végre elkezdte a pszichoterápiát is, és életmódváltásba fogott, ahogy ő fogalmaz: hogy helyre álljon az agya.

Az énekesnőként is fellépő modellel nem tudni pontosan mi történt, ugyanis nagyon rejtélyesen fogalmazta meg az alábbiakat: "Elvesztettem valakit, akiről azt hittem életem végéig fogja majd a kezem, és én az ő kezeit...Az életem teljesen felfordult, és néha csak nézek magam elé, arra gondolok, hogy biztosan csak álmodok. Kegyetlen dolog, ha az oltalmazó kéz, egyszer csak az életed akarja elvenni..."


A StoryOnline megtudta, hogy Judy igencsak besokallt: egyrészt mert rengeteg valótlanságot állító írás jelent meg róla, másrészt a magánéletében is támadás érte, így most már leginkább csak nyugalomra vágyik.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.