Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2010. Augusztus 08. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy Nero újra énekel - Keresik a hasonmását

Judy Nero újra énekel - Keresik a hasonmását

Újabb modell vállalkozott arra, hogy zenei babérokra törjön. Judy Nero nem először próbálkozik az énekléssel, korábban egy baleset miatt szállt ki a zeneiparból. Most azonban úgy gondolja a pornón túl is megcsillantaná tehetségét.

Múlt hétvégén állt újra színpadra a Diogenész Pubban Judy Nero. Az erotikus modell izgatottan várta a kezdést, hiszen régóta nem énekelt közönség előtt. Judy a StoryOnline kérdésére elmondta, hogy két fiatal DJ kérésének tett eleget, és nagyon örül neki, hogy beleegyezett. A külföldön ismert DJ Dave Martin és DJ Bricklake, most magyar piacot is meg szeretnék hódítani, ezért keresték meg  Judyt.


A modell fellépése minden várakozást felülmúlt, ezért hamarosan videoklip is készül a dalhoz.  Erre az alkalomra azonban Judyék nagy dobásra készülnek, gőzerővel keresik a lány hasonmását.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!

2020. Szeptember 25. 15:03, péntek | Bulvár

Újra toplistás J.K. Rowling

A brit eladási toplisták élén debütált J. K. Rowling, Robert Galbraith írói álnéven írt Troubled Blood című új krimije.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Balássy Betty és Varga Feri - VIDEÓ

A rendhagyó műsor a Tisza-tóról! Nagy Anett és Szebeni István Balássy Betty-t és Varga Ferit a közös sportolási szokásaikról kérdezték. Figyelem a műsor poénokat tartalmaz!