Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Augusztus 08. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy Nero újra énekel - Keresik a hasonmását

Judy Nero újra énekel - Keresik a hasonmását

Újabb modell vállalkozott arra, hogy zenei babérokra törjön. Judy Nero nem először próbálkozik az énekléssel, korábban egy baleset miatt szállt ki a zeneiparból. Most azonban úgy gondolja a pornón túl is megcsillantaná tehetségét.

Múlt hétvégén állt újra színpadra a Diogenész Pubban Judy Nero. Az erotikus modell izgatottan várta a kezdést, hiszen régóta nem énekelt közönség előtt. Judy a StoryOnline kérdésére elmondta, hogy két fiatal DJ kérésének tett eleget, és nagyon örül neki, hogy beleegyezett. A külföldön ismert DJ Dave Martin és DJ Bricklake, most magyar piacot is meg szeretnék hódítani, ezért keresték meg  Judyt.


A modell fellépése minden várakozást felülmúlt, ezért hamarosan videoklip is készül a dalhoz.  Erre az alkalomra azonban Judyék nagy dobásra készülnek, gőzerővel keresik a lány hasonmását.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.