Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Április 22. 09:48, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert találtak a soproni rendőrök – fotókkal, videóval

Kábítószert találtak a soproni rendőrök – fotókkal, videóval

A soproni rendőrök három férfi ellen indítottak kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást.

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2016. április 21-én 10 óra 30 perckor Sopronban ellenőrizték egy személyautó vezetőjét és annak utasait. A rendőrök az autót vezető G. László 33 éves soproni lakos ruházatának átvizsgálása során bruttó 15 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.
A járőrök a sofőrrel és két utasával – H. Tamás 45 éves fertődi és R. Adrián 36 éves győri lakossal – szemben drogtesztet alkalmaztak, amely mindhárom személynél pozitív eredményt mutatott. Ezután a nyomozók kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták az ellenőrzött járművet, illetve házkutatást tartottak a gyanúsítottaknál.
R. Adrián lakásán a rendőrök 4 darab fehér színű ismeretlen összetételű kábítószergyanús tablettát, bruttó 114,8 gramm zúzott növényi törmeléket, továbbá bruttó 30 gramm kábítószergyanús port találtak egy kisméretű fa dobozban.

A soproni rendőrök mindhárom férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.